Konec hromadění, vstříc spotřebě!

pátek, prosince 01, 2017

Dobré ráno všem, 
dnes mám pro vás takový zvláštní článek a vlastně ani nevím, jestli pro vás, nebo spíše pro mě samotnou. Poslední dobou si totiž více a více říkám, proč proboha hromadím takovou spoustu věcí a proč mám potřebu se zásobit asi tak na deset let dopředu všemožným mazáním, krémíčky, vůněmi, odličovadli a sprchovými gely. 
Proto jsem si jednoduše vyfotila tu hromadu, kterou mám pod postelí - navíc totálně chaotickou a rozhodla se, že za rok tam bude minimum! Možná si říkáte, proč "až" za rok a proč zrovna teď. Odpověď je velmi jednoduchá, za rok touto dobou se totiž budeme (snad) stěhovat do svého vysněného domečku a já odmítám tohle všechno nejen balit, ale hlavně tahat sebou! Takže, pokud se nezpozdí výstavba a my se opravdu nejdéle v listopadu vydáme na novou životní etapu, tohle všechno musí být pryč. 
Prosím, řekněte mi, že v tom nejsem sama :-) Přeji všem krásný víkend a na shledanou v příštím týdnu. P:S: Dejte mi vědět, jestli chcete nějaké svatební články, začínají se mi na ně množit dotazy, ale ne tolik, abych ostatní odradila :D






Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. presne k takémuto záveru som došla aj ja, takže určite v tom nie si sama:D Obmedzila som nákupy na minimum, úplne sa mi ešte nepodarilo, ale vidím progres:) Držím palce:)

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, já jsem také před stěhováním dělala akci "velká spotřeba" :-). No, něco se docela zredukovalo a od té doby se relativně držím, že to horentně nepřibývá:-)). I když někdy to trošku ujede :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je mi to jasné, novinka sem, novinka tam ... že? :-) ale alespoň do toho stěhování aby toho bylo minumum

      Vymazat
  3. Taky se mi začínají věci trochu hromadit, ale je pravda, že ne až v takovém rozměru. Pokud se ale stane, že mám něco víckrát, nebo podobný produkt, většinou udělám průzkum v rodině, kdo co potřebuje, nebo něco daruji kamarádkám. Je to takové optimální řešení, jak se necítit jako sobeček a zároveň to trochu držet na uzdě. :) Každopádně držím palce. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já rozdávám pořád, ale stejně se mi to kupí :-(

      Vymazat
  4. Ty jo, mně toho podle fotky nepřijde tolik :-D Jsem asi úchyl, ale mám toho tak 5x víc, hrůza :-D Taky se snažím spotřebovávat, dokonce si spotřebu každý měsíc plánuju, aby mě to jó motivovalo. A když se mi to daří, ty krabice se furt ne vyprázdnit :-D Záhada.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně toho přijde strašně moc a to jsem ještě nevystavila dekorativku :D

      Vymazat
  5. Ahoj Katka, ja som si dala stopku, ze kym nespotrebujem napr. enormnu zasobu sprchacov a samponov na vlasy, tak si nic nekupim....klopem na drevo, dari sa :D :D :D Sampon som si za posledne dva roky kupila iba jeden a sprchove gely asi 4, len preto, lebo to boli znacky, ktore som chcela vyskusat :D

    Clanky pis ake chces, svadobne, zo stahovania, planovanie na stahovanie, rada si precitam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hrůza, jak se to hromadí a hromadí, kdo to má stíhat. :D Děkuji za podporu

      Vymazat
  6. Taky jsem měla podobnou zásobu a už jsem si řekla dost, dá to sice ze začátku dost přemáhání, ale do zásoby kupuju max. 1-2 produkty a víc nic. Protože je x novinek, slevové akce...a člověk kupuje a kupuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Presne poznám ten pocit :D Ja som nenormálna obeť marketingu a zliav a veci kupujem preto, že sú v akcii, preto, že sa mi páčia a preto, že ich jednoducho chcem. A ak ťa to poteší alebo upokojí, ja mám tú zásobu ešte väčšiu, keďže som ju hromadila spolu so ségrou, ktorá je momentálne v Dánsku. Ale začiatkom tohto roka som si povedala, že si prestanem kupovať veci, ktoré nepotrebujem, pretože ich doma mám a celkom sa mi to darí. Dnes ma oslovil jeden makeup plus púder zdarma, ale vravím si, Nikola, nebuď blbá, máš otvorené 2 fľaštičky a jeden si si už kúpila do zásoby :D
    Tak nech sa nám podarí to všetko spotrebovať :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)