Makeup Revolution: Čistič štětců

pondělí, prosince 04, 2017

Krásné pondělní ráno, 
tento týden odstartujeme s recenzí na antibakteriální čistič štětců od Makeup Revolution. Přesto že je mi tato značka na míle vzdálená co se jejich kosmetických produktů týče, čistič štětců jsem se hned jala zkusit, jelikož to se v drogérii jen tak nevidí. Jak to dopadlo, se dozvíte níže. 


Znáte to moc dobře. Každodenní líčení si vyžaduje neustále špinavé štětce a pokud jich doma nemáte velké zásoby, je více než nevyhnutelné, že se musí často čistit. Krom klasického, hloubkového mytí, které bychom měli zvládat alespoň jednou měsíčně (ruce nahoru kdo ano) :D nám jsou k dispozici i rychlo pomocníci, kteří by měli zvládnou odstranit ze štětce všechny bakterie, rychle uschnout a dovolit vám se zase jednoduše znovu nalíčit. 
Tento čistič je v praktickém balení s pumpičkou a rozstřikovačem se skvělým tlakem, takže se opravdu jednoduše používá. V tomto případě se nebudu nijak vyjadřovat k obalu a balení jako takovému, u takového produktu ho nepovažuji za nikterak důležité. Důležité je však vědět že jedno balení obsahuje 200 ml produktu a cena se pohybuje kolem 200 Kč, tudíž je více než příjemná.  


Musím říct, že jsem s čističem velmi spokojená. Nijak výrazně alkoholově "nevoní", účinkuje rychle, rychle zasychá, štětce zanechává čisté a jemné (po měsíci používání) pak uvidíme, tak to půjde dál. Vyčistím s ním opravdu všechny, bez rozdílu velikosti - i když u těch větších je potřeba několik nástřiků. Je to jednoduše super produkt!



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Já používám čistič Ebelin a jsem velice spokojená .)

    OdpovědětVymazat
  2. Já na čištění štětců používám klasické mýdlo a vodu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)