November Empties

středa, prosince 06, 2017

Krásné středeční ráno všem, 
dnes se podíváme do uplynulého měsíce na produkty, které se mi podařilo spotřebovat či ty, které jsem se rozhodla vyřadit, protože už byly pořádně staré! Závěr roku se mi docela daří, tentokrát tu mám rovnou 11 produktů, se kterými jsem se rozloučila. Pro podrobnější recenzi jako vždy klikejte na název produktu. 


Dream Terra Sun bronzer Maybelline - kdysi všemi opěvovaný produkt, který mám doma ale už tak dlouho, že ho do příštího léta schovávat nebudu. Článek o něm dokonce vyšel již před šesti lety, když jsem blog zakládala. Anabelle Minerals minerální  makeup je úžasný, moc jsem si ho oblíbila a určitě jsem ho neměla naposledy. Alespoň tedy matnou verzi, ta projasňující mě nezaujala. Astrid čistící pleťový olej je další láska a několikátá spotřebovaná lahvička. Makeup odličuje jako by nic a to včetně toho očního, zanechává pleť jemnou a navíc stojí pár korun. Micelární voda od Astridu je pro mě také jasnou volbou, pokud po ruce nemám Biodermu. Jako jediná micelárka z drogérie mě nijak neirituje, neštípe a je šetrná k pleti. Mám ráda tuto modrou variantu i variantu růžovou, avšak pouze v tomto malém balení. Novinka 500 ml, která je inovovaná, mi vůbec nesedí :-( Sprchový gel Cien jsem nerecenzovala, jednalo se o nákup v Německém Lidlu, i když tuto ovocnou variantu asi není problém sehnat ani u nás. Byl v pohodě, ale že bych z něj měla nějaký extra pocit, to ne, prostě průměr. Glam Nude BB Cream od L'oreal se mnou prožil celé léto a nedávno jsem ho "dodělala" aby nemusel čekat na to další. Skvěle mi vyhovoval na dny, kdy jsem potřebovala jen sjednotit a dál nic neřešit. Vyhazuji Melted Matte v odstínu Child Star, kupovala jsem na internetu a myslím, že to byl pěkný fejk, protože se vůbec nechovala na rtech tak, jako moje ostatní Melted od Too Faced. Vyhazuji také dva staré korektory, které se u mě úplně minuly odstínem a parádu mi stejně nikdy neudělaly. Garnier a Maybelline - stejně se už ani neprodávají. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Zrovna používám tuhle micelárku od Astrid a jsem s ní moc spokojená, odličovací olej mám taky na pomyslném seznamu produktů, které chci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)