Inner Beauty Awards 2017: Nejlepší řada péče o pleť

středa, ledna 24, 2018

Ahojky všem, 
vítám vás u dalšího dílu seriálu to nejlepší z roku 2017. Jako vždy si na začátku roku rekapitulujeme jen to nej, co se v kosmetickém světě objevilo a tentokrát se pobavíme na téma péče o pleť. Letos si dovolím příspěvky na toto téma rovnou dva, protože toho je jednoduše hodně, a nebo ne. :-) Chci věnovat samostatný článek celé řadě péče o pleť, bez které si svůj kosmetický život nedokážu vůbec představit. V dalším článku si pak dáme ty nejlepší produkty ostatních značek. 


Dovolte mi představit vám (zdravím pravidelné čtenářky kteří již znají) řadu Drops of Youth od The Body Shop, která se stala mou pravou rukou v boji za krásnou pleť. Tahle pečující řada obsahuje skutečně vše, na co si můžete vzpomenout. Od krémů přes peeling, masku, sérum i emulzi. Je ideální pro všechny, dovolím si říct od 15 do 30, kteří hledají spolehlivého společníka na každý den, na kterého se můžou spolehnout. 


Bez dlouhých okolků si dovolím rovnou uvést odkazy na recenze jednotlivých produktů, které mám doma a pečlivě vyzkoušené: denní emulze, noční sérum , bez-oplachová maska, oční krém, peeling, pleťová esence. Je to všechno velmi jednoduché. Ráno si na odlíčenou pleť nanesete denní emulzi, která vás chrání před všemi neduhy a zanášením pleti (ocení především všichni žijící ve městě) a na oční okolí trošku očního krému s příjemně chladivým roll-on, vše zakončíte pleťovým krémem a můžete vyrazit vstříc vašemu dni. 


Večer se pak v klasicky odlíčíte a můžete použít tekutý peeling, který vaši pleť zbaví všech nečistot a odumřelých částeček kůže. Pak bez problému nanesete esenci, která slouží jako podklad pro dokonalé nanesení a vsáknutí séra do pleti. A pokud toužíte po extra dávce hydratace, vypnuté pleti, nulové citlivosti pleti a krásně zářivé pleti, přidáte večer před spaním ještě trošku bez oplachové masky. 


Pro mě jsou tito zelení pomocníci naprosto nenahraditelní a věřím, že by udělali radost také vám. Pokud se poohlížíte po kompletní řadě péče o pleť, která vám dodá hydrataci, pleť vypne, zbaví ji zarudnutí a opravdu funguje, určitě se příště až budete v Praze, jukněte do prodejny The Body Shop a věřím tomu, že se zamilujete. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Ahoj Katka, z tejto rady mam serum a nocnu masku. Pouzivam len masku, serum caka na svoju premieru, ked spotrebujem ine veci :D Ja som starsia ako ty, ale maska je super podla mna pre kazdy vek (no Ok, anti aging to nie je :-) Mam len jeden problem, ze ked si jej dam viac, tak mam taky ulepeny pocit na tvari :) Kupovala som si to v outlete v Rakusku s 50 % zlavou a neurobila som chybu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O lepivosti jsem slysela, ale chce to opravdu jen vychytat to spravne mnozstvi 😉

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)