Kosmetické radosti z konce roku

pátek, ledna 19, 2018

Krásný pátek všem, 
na dnešní den jsem si pro vás připravila ukázku toho, čím jsem si koncem roku udělala radost sama pro sebe. Znáte to, kupujete dárky rodině a kamarádům a říkáte si, že si přeci zasloužíte i něco malého pro vás. Já jsem si letos rozhodla udělat ke sklonku roku radost produkty, které jsem měla na svém kosmetickém wishlistu už pěkně dlouho. 


V první řadě tu mám paletku HUDA Beauty v odstínu Warm brown obsessions, která je v podstatě novinkou sama o sobě. Když jsem však poprvé zaslechla, že se tato menší verze paletek bude prodávat (nenechte se zmást, i když je paletka padnoucí do dlaně, jednotlivé odstíny obsahují stejné množství pigmentu jako klasické velké Huda paletky, takže jejich nákupem rozhodně neprohloupíte), bylo mi jasné, že je budu chtít vyzkoušet, protože ty velké jsou přeci jen řádné investice. Prozatím vám řeknu, že mají úžasnou pigmentaci, ale na víc si počkejte na recenzi začátkem února. 


Vánoční balíčky mě většinou nechávají chladnou, ale tahle dvojka od Narsu s malou tvářenkou a mini rtěnkou mě naprosto uchvátila. Vybrala jsem si variantu Deep Throat a Barbara a udělala jsem dobře. Rtěnka je nude s úžasnou výdrží, tvářenka jemně narůžovělá a přesně taková, jakou kvalitu jsem si u Nars představovala. Více vám povím v únorové recenzi :-)


Jelikož mám extrémně málo rtěnek (hahahaha), tak jsem si pořídila i vánoční set od Bite beauty. Bite rtěnky jsem okukovala každý rok v USA a letos jsem si řekla, že si je prostě a jednoduše pořídím. Rtěnky jsou úžasně krémové, pigmentované a jednoduše božské. Set obsahuje dva nude odstíny, jeden mauve a jeden výrazně, cihlově červený, takže je to takový průřez skrz barevnou škálu, která potěší nejednoho kosmetického milovníka. Jako u předchozích produktů, sledujte blog v únoru pro detailní recenzi. 


V neposlední řadě tu mám set od Stily s jejich slavnými Glitter and Glow tekutými hybridy očních stínů a naprosto úžasně se třpytících třpytek :D V balení jsou odstíny Diamond Dust, Kitten Karma a Smoky Storm. Tohle je asi můj vůbec nejoblíbenější set, protože se jedná o naprosto bezkonkurenční produkt s neuvěřitelnou výdrží a produkt, jehož oslavnou recenzi si tu také přečtete v únoru. 


Jaké kosmetické nákupy jste v poslední době podnikly vy? 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Wau, všetko vyzerá krásne. Paletka Huda sa mi páči asi najviac. Ja v poslednej dobe minimalizujem nákup kozmetiky, mám toho na mraky a potom nestiham spotrebovat. Ale za posledný mesiac som si kupila aspon nový makeup a krém na ruky :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky chci letos hlavně spotřebovávat, ale tyhle kousky jsem si již dlouho přála :D

      Vymazat
  2. Ta tvářenka od Nars je boží, měla jsem tu možnost nechat se jí líčit a byla opravdu skvělá - měla jsem odstín orgasm a doporučí ti jí 9 z 10 vizážistek... Každopádně super blog, našla jsem co jsem chtěla. Když koukneš ke mě popřípadě vezmeš odběr, budu moc ráda :-) Ahoj a ať se daří.
    https://janinatvoriskvosty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Na nějaký krásný odstín tvářenky od Narsu se chystám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jak je napsáno v článku, jedná se o nákup z americké sephory.

      Vymazat
  5. Katka, ani sa nepytaj, hanbim sa to sem napisat, jak som sa po Vianociach "utrhla". Kupila som si od Collistar Nero Sublime krem a na Feelunique v brutalnych zlavach k nemu serum (cena 35 EUR, u nas v SR 70), Glamglow masku, nejake dalsie masky, kremy a podobne veci, ktore nutne, ale nutne potrebujes :D A este od Ciate zlavnenu sadu liquid lipstickov, uz ju mam a je super, tak som za polovicnu cenu zobrala este jedno balenie :D :D :D Oblecenie nepocitam, to je NUTNOST :D :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem brouzdala na feelunique ale nakonec jsem se udržela :D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)