Maybelline Tattoo Brow domácí sada na barvení obočí

středa, ledna 31, 2018

Krásnou středu všem,
ani jsme se nenadáli a máme tu poslední den měsíce ledna. Doufám, že jste mi nikde neumrzli, neuklouzli na ledě a neskončili v nemocnici :-( s otlučenými končetinkami či pozadími. Já vám z bezpečí svého domova přináším recenzi na dlouho slibovaný produkt, který se stal hitem internetu loňského roku. Ne sice tato varianta, ale bylo jasné, že se domácí sady na barvení obočí dostanou do našich kosmetických končin. 


Já jsem se tedy vrhla do testování Maybelline Tattoo Brow, což je semi-permanentní barva na obočí, která by vám měla zaručit jednoduchou aplikaci a až tři dny trvající zabarvení obočí. Na zadní straně krabičky se dozvíte všechny důležité informace včetně toho, že v závislosti na tom, jak dlouho necháte gel působit, tak dlouho se můžete ze zabarveného obočí těšit.V krátkosti se dá říci, že pokud gel nanesete na obočí přes noc, tak vám po následující tři dny bude úprava obočí trvat o podstatně kratší chvilku, alespoň to tvrdí výrobce. 


V balení naleznete jednu tubičku plnou gelu, která je barevně odlišná podle toho jestli kupujete light brown nebo dark brown. Cena se pohybuje kolem 200 Kč a jeden kousek obsahuje 4,6 gramu produktu. Samotná tuba je plastová, vyvedená v matné černé barvě s kovově cihlovým aplikátorem, který vyjmete z hrdla pomocí krouživých pohybů. 


Štěteček na aplikátoru je kraťoučký a po vytažení je na něm přichyceno hodně gelu, který doporučuji opatře setřít po hrdle, abyste dosáhli kvalitní aplikace. Štětinky jsou jemné, přesné a dostatečně ohebné tak, aby vám nedali při aplikaci moc zabrat a vše probíhalo bez větších problémů. Můj tmavý odstín bych kvalifikovala jako tmavší hnědou se studeným podtónem, který se vyvedl a dokážu si tak představit, že jej může používat široké spektrum uživatelů. 



K samotnému produktu bych vám řekla zhruba toto: gel se opravdu jednoduše používá a nanáší, je rovnoměrně hustý a nevytváří tak žádné hrudky a nemusíte s ním zápasit v honu na rovnou linku. Osobně jsem ho na poprvé zkoušela na dvě hodiny, což mi nepřineslo žádný účinek, jelikož za tu dobu gel ani nezaschnul a nezbavil se své lepkavé struktury. A vzhledem k tomu, že výrobce slibuje 3 denní výdrž již po dvou hodinovém použití, tak nastalo zklamání. Podruhé jsem se na něj v rámci volna vrhla již na šest hodin, kdy uschnul naplo a konečný výsledek byl příjemný - obočí jsem měla viditelně zbarvené a vytvarované. Toho samého efektu jsem dosáhla i při použití přes noc, kdy však musíte aplikovat s dostatečným předstihem tak, aby se vám gel nepřilepil na polštář :-). Pro mě, jako majitelku nulového obočí, je výsledný efekt natolik malý, že mi přijde zbytečné kvůli tomu v neděli chodit doma s nagelovaným obočím. Protože když je vaše obočí bez pigmentu, tak vám ani troška nepomůže k tomu, abyste si s ním ráno nemuseli dát práci. Avšak si myslím, že gel stojí za zkoušku pro všechny, kteří mají obočí alespoň trošku pigmentované a husté, jelikož by pro ně byl výsledek skvělý a opravdu by jim mohla odpadnout ta ranní starost. 


*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)