Maybelline Master Chrome rozjasňovač

středa, března 07, 2018

Ahojky, 
dnes vám přináším recenzi na jednu z posledních novinek, které se v našich drogériích objevily a také produkt, na které mnohé z nás poměrně dlouho čekaly - rozjasňovač z řady Master Chrome od Maybelline. Ten si v posledních měsících konečně našel cestu do našich končin a tak je na čase zjistit, jestli stojí za to a jestli se to čekání vůbec vyplatilo. 


Master chrome rozjasňovač se k nám dostal ve verzi 05 Rose gold (růžový) a 10 Gold (zlatý) a 9 g produktu, které se ukrývá v tomto plastovém - černém obalu s průhledným víčkem seženete za cenu  kolem 250 Kč. Tenhle rozjasňovač si říká metalický, obsahuje částečky třpytek a plošky perliček. Jeho úkolem je tedy - haha - tvář projasnit a zdůraznit ty části, na které jej nanesete. Vršek rozjasňovače je zalisovaný s geometrickým vzorem, který postupným používáním setřete. Nemůžu si pomoct, ale v USA je vzor jiný a ve mě to evokuje fakt, že i rozjasňovač sám o sobě je jednoduše jiný.


Pudřík rozjasňovače je jemný, kvalitně namletý a na pleti vytváří celistvý vzhled, neopadávají z něj jen třpytky. Na tvářích vypadá velmi jemně, decentně a přirozeně. Bude tedy vhodný pro všechny, které hledají jemné rozzáření a nebo s rozjasňovači teprve začínají a "bojí" se odvázat. On se totiž tenhle druh produktu špatně vrství a nějakého většího "odvazu" se tu nedočkáte. Pokud jste tedy zvyklé na Beccu nebo The Balm, nebude pro vás rozzáření dostatečné, tak jako třeba pro mě. Co se výdrže týče, tak se bavíme o osmi hodinách avšak s postupným tlumením produktu. 


Za sebe musím říci, že jsem si na zadeček nesedla a existují podle mě mnohem, ale mnohem lepší produkty, za které si s radostí připlatím a budu vědět, že zářím až na měsíc po celý den. 
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)