L'oreal Infallible Mattifying Base

pondělí, března 11, 2019

Dobré ráno a krásný den, 
vítám vás v novém měsíci. Je to takové klišé, ale kdo by to byl řekl, že už tu máme březen? No, každopádně, nemůžeme s tím nic dělat, nezadržitelně se blížíme do první čtvrtiny roku. Já jsem se letos na poli kosmetickém rozhodla dát větší šanci fixačním sprejům a podkladovým bázím a několik jich vyzkoušet. Dnes si tedy povíme něco o podkladovce od L'oreal. 


Jelikož je L'oreal největším kosmetickým producentem na světě bylo by asi dost zvláštní, kdyby neměli svou podkladovou bázi. Ve stojanech tedy sežene například tuhle bezbarvou matující bázi v portfóliu Infaillible, která obsahuje vše od očních stínů až po pudry. Provedení je jednoduché a elegantní, nese se v plastové vymačkávací tubě s černými nápisy. 


Hrdlo je velmi úzké, tak se nebojte pořádně zabrat a dostat se kýženého výsledku. Báze je jemně lepkavá, bezbarvá, bez parfemace a pěkně silikonová. Ne každému to bude vyhovovat a tak je zapotřebí si rozmyslet, jestli se raději nechcete porozhlédnout po typické krémové bázi. 


Pokud netrpíte na ucpávání pórů nebo zásadní pupínky po kontaktu s podobným produktem, nebojte se tento zkusit. On totiž opravdu funguje. Makeup s bází dobře spolurpacuje, jednoduše se nanáší, pleť je vypnutá a makeup neodchází nikam, kam by neměl. Na místě pak drží celý den. Balení jsem vypotřebovala jako nic a teď už se těším, až jej budu mít s čím porovnat. 
Jaké jsou vaše oblíbené báze? 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

  1. Vypadá skvěle, ale já se poslední dobou zrovna přikláním na stranu spíše krémovějších bází :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)