Milani Conceal + Perfect 2v1

pondělí, března 25, 2019

Krásné dobré ráno, 
konec března se nám blíží mílovými kroky a čeká nás stále teplejší počasí. Přijde mi, že jsme se snad ani nerozhlédli a čtvrtina roku je  za námi. Skandál. 
Dnes se spolu podíváme na makeup od Milani, který zamíchal světem kosmetiky v loňském roce. 


Conceal and Perfect je 2v1 makeup tak krycí, že se dá použít i jako korektor. Prodává se ve třiceti odstínech, takže si ten svůj dokonalý vybere opravdu každý. Má volba padla na odstín 00B Light. Ten je totiž ideální pro všechny bledule se žlutým podtónem. Obsah jednoho balení je na makeupy standardních 30 ml a cena se pohybuje kolem 250 Kč, což je velmi příjemná cena. 


Makeup slibuje střední až úplné krytí, jednoduché nanášení, lehkou nanášení, dlouhodobou výdrž, vodě odolnost a žádné smývání potem. Makeup je formulován bez olejů. 
Makeup má jednoduché balení, skleněnou oválnou lahvičku s plastovou pumpičkou na hrdle. Provedení je jednoduché a elegantní. 


Krycí schopnost makeupu bych zařadila na vysokou. Nejedná se o lživou reklamu, když výrobce tvrdí, že se k němu nemusí používat korektor. Makeup skutečně zakryje veškeré nedokonalosti, pupínky, začervenání. Nezdůrazňuje suchá místa, nezalézá do jemných vrásek na obličeji. 
Pozor je potřeba si dát při použití toho správného množství tak, abyste nepoužili až moc a neměli místo obličeje masku. U tohoto makeupu nemám zapotřebí ani pudrovat - vydrží opravdu krásný celý den, když jej do pleti dostatečně zapracujete tak, aby pak v průběhu dne nevytvářel šupinky (jak už jsem psala, je potřeba dát si bacha na množství, které použijete). Za nejlepší volbu u tohoto makeupu považuji prsty, abyste dosáhli ideálního zapracování. 


Za mě tedy rozhodně velmi příjemný produkt, který stojí za to vyzkoušet, pokud se poohlížíte po vysoce krycím makeupu, který vám nezruinuje peněženku. 
Které další produkty od Milani máte rády? 
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

  1. Mám velmi ráda makeupy u kterých není nutné použít korektor :-) To je super, čím méně vrstev tím lépe :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)