Are you Ready for boarding?

neděle, června 10, 2012

Ve středu se do drogeriích Dm vrhne nová limitka od Essence Ready for boarding. Tajně jsem doufala, že nás čeká spíše kolekce Snow white (ale kdo ví co bude mít Rossmann), nicméně jsem udělala menší průzkum a omrkla co nám kolekce přinese. Musím říct, že mě opravdu mile překvapila.


''Londýn, Řím, New York, Rio de Janeiro - o prázdninách je čas na cestování! Jestli jedeš na výlet po Evropě nebo cestuješ do vzdálených zemí nebo dokonce okolo světa: s novou lititovanou kolekcí od  Essence "ready for boarding", si krásná užiješ cokoliv tě čeká. Připrav se na odlet!''

1. Paletka očních stínů "Beauty on tour"

Paletka obsahuje 6 pastelových odstínů. Četla jsem na ní rozporuplnné názory, takže se těším, až jí uvidím v reálu a vyzkouším kvalitu na vlastní kůži. Líbí se mi především kombinace barev, ale je pravda, že to není nic "převratného" a za těch 100 korun se určitě dočká výprodeje za příznivější cenu.
Líbí se mi balení v imitaci kůže.

2. Věsačka na kufr
Milý doplňek na cesty, který si připnete na kufr a ten se vám snad neztratí :D . Zaujal mě nápaditý "Carry me home" :-) Jestli chcete u Essence nechat nějakou tu kačku na víc, tak si ho určitě pořiďte - 60 Kč. 





3. Osvěžující ubrousky na tvář a tělo
Všichni je známe, k létu prostě patří. Essence s žádnými ještě na trh nepřišlo a tyto budou novinkou. Je to jedna z věcí, po které určitě sáhnu, jen abych vyzkoušela kvalitu a provedení. Měli by se prodávat za lidových 40 Kč.


4. Barva na tváře a rty
Essence si poslední dobou hodně oblíbilo tyhle lip and cheek pot/stain, multifunkční líčidla a přidává je do každé své kolekce. Barvy na letáčcích vypadají úchvatně, takže jsem na ně zvědavá v reálu. V košíku mi určitě přistanou. Cena 65 Kč.

5. Laky na nechty/podlak (40 a 50 Kč)
Laky od Essence jsou někým vynášeny do nebes a někým odsuzovány. Já si myslím, že za těch 40 korun dělají ještě pěknou muziku. Ovšem když se podívám na tyto "novinky", tak v nich nevidím nic převratného. Podobné, ne-li stejné už Essence v nabídce dávno má.

6. Duo kajalová tužka na oči
V modro/bílém a hnědo/šedém provedení za 40 Kč. Jsem na ní docela zvědavá, protože jsem bohužel ještě s žádnou tužkou od Essence spokojená nebyla.


7. Kosmetická taštička
Tahle kráska za 65 Kč bude určitě hned vyprodaná, na to vsadím krk! A já jí hodlám taky co nejdříve ukořistit. Je úžasné, jakou práci si s taštičkami u Essence dávají a tato s Eiffelovou věží nesmí u nikoho chybět.


Co ukořistíte vy?




You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Kolekce pěkná... ale k nám se stejně nedostane... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšu v úvodu, kolekce bude dostupná od středy v Dm

      Vymazat
  2. Abych se přiznala, tak jsem venku taky moc nebyla :D, aby mě stihl někdo postřehnout :). Přítel totiž taky většinu času sedí nad učením :).
    Ale třeba se potkáme příště :), někdy v říjnu :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo by fajn kdyby u nás byla :) Budu číhat :) Zvu Tě na GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  4. mne sa tá kolekcia snow white páčila o ničo viac,ale aj táto je skvelá! tá taštička je dokonalá

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tato limitka mě opravdu zaujala. Kosmetická taštička musí být má :D stejně tak visačka na kufr a barva na tváře... Doufám, že zde pak přibudou recenze, abych věděla, co omrknout v DM :)

    OdpovědětVymazat
  6. já určitě taštičku, protože se chystám do Paříže a tahle taštička pojede se mnou! :-) a zbytek až podle reality, možná nějaký lak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si jí určitě musíš pořídit! Já tiše závidím ...

      Vymazat
  7. No, vypada to krasne. Tasticku chci. Brala bych i tu paletku, ale chtelo by to jine barvy... no uvidime v realu :).

    OdpovědětVymazat
  8. tak já si určitě skočím pro tvářenku a kosmetickou taštičku .)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)