Bella Bamba!

středa, června 20, 2012

Začíná nám pořádně parné léto a to je ten nejlepší čas, poohlédnout se po pořádně šťavnaté tvářence. Můj dnešní tip? Tvářenka Bella Bamba od Benefitu.


BELLA Bamba je tvářenka s jasně růžovým odstínem, obsahující zlaté částečky zářících třpytek. Benefit tento odstín na svých oficiálních stránkách nazývá "melounově růžovým" a s tím mohu s klidem v duši naprosto souhlasit.

Co mě naprosto ohromilo (tedy kromě dokonalého balení, se kterým si Benefit vždy umí vyhrát) je její pigmentace. V tomto případě platí pravidlo: Méně, je někdy více. Stačí vám jeden tah štetcem a tvářičky budete mít k zulíbání. Ono samo balení štěteček obsahuje, ale na mě nanáší až příliš moc barvičky a proto využívám běžný stětec na tvářenku, se kterým se mi lépe pracuje. 


Na tvářích mi vydrží celý den, bez dodatečných úprav a dokonce přežije i úpravy pudru bez úhony. Je pudrová, ale nijak nezvýrazňuje suchou pleť, čehož si na ní cením. Na druho stranu mě nezklamala ani v dnech parných, kdy bych čekala, že se zachvilku ztratí. Nene, hoka vydrží všechno! :-

Bella je "namleta" o trochu hruběji, než třeba Dallas, nebo Hervana, takže vám aplikace a následné "stínování" zabere větší dobu, ale výsledek prostě stojí za to. Ano, jak jsem již psala na začátku, obsahuje třpytky a to dost výrazné, takže čekejte, že budete hezky zářit. Můžete se tedy rozloučit se svým rozjasňovačem a Bella jeho práci hravě odvede!

Můj trik při aplikaci? Kartáčkem na tvářence jen lehce "poďupkejte", abyste dosáhli přirozeného vzhledu.























Nakonec už snad jen naše oblíbená cena, ta je v Sephoře 950 Kč (nezapomeňtě, že Sephora skoro vždy nabízí slevu 20%, anebo nejrůznější akce 2+1 atd...) a mé hodnocení 7/10 bodů a to z toho důvodu, že bledule ji v oblibě mít nebudou.

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Vypadá moc pěkně a bledule se určitě teď v létě trošku opálí :))

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím mám Hervanu a tahle asi bude moje další :D.

    OdpovědětVymazat
  3. No bledule to maj holt s make-upem, tvářenkami a broznery těžké : D Za sebe můžu říct že se ani v létě neopálím, paprsky slunce mě totiž jaksi ignorují : D Ta tvářenka od Benefitu vypadá hezky, ale jelikož pro mě není tak si brousím zuby na tvářenku od Bourjois v odstínu č. 34. Ta by měla mít pro bledule jako já hezkou barvu : )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tjn, ale vy si holky určitě poradíte. Důležité je hledat a dobře vybrat

      Vymazat
  4. tak tohle přímo krásná barvička :) líbí se mi jejich kreativita při vytváření barev a balení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Divala jsem se na ni v tom setu, ale krome eyeBright me tam nic nelakalo=( na fotkach mi prijde podobna Coraliste, ale asi bude vic do ruzova?

    OdpovědětVymazat
  6. mít přebytečných 950 korun, tak pro ni jdu, skvělá!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)