Červnové nákupy

čtvrtek, června 14, 2012

Jak jsem si slíbila, tak jsem udělala a včera jsem se vrhla do DMka na pořádný průzkům. Jak novinek Essence, tak ostatního sortimentu, který mě z letáčku oslovil. A co že jsem nakonec ulovila? 


Jak sami vidíte, tak z nové kolekce Essence Ready for boarding jsem ukořistila pouze avizovanou kosmetickou taštičku. Ostatní výrobky byli docela žalostné. Cheek stainy byly krásně pigmentované, ale bohužel tak, že k mé pleti absolutně nešly. Laky nebyly, tak jsem jsem si myslela, žádnou převratnou novinkou a tužky pro změnu neměly testery. Škoda, opravdu jsem doufala, že to bude bomba. 
Dále jsem na zkoušku koupila sprchový gel Radox Spa Relax (pardon, že je useklý, samolepka na obalu byla poškozená, takže jsem se rozhodla jí vynechat), ve slevě za 39 Kč. Vzhledem k tomu, že tu máme léto a vlasy dostávají zabrat čímdál tím víc, jsem sáhla po masce na vlasy od Welly za krásných 50 Kč. Momentálně totiž testuji masku od Collistaru, tak chci vyzkoušet, jak jsou na tom i levnější masky a myslím si, že Wella je jednou z nejkvalitnějších dostupných značek. Určitě vám dám vědět jak dopadne jejich porovnání.
Rimmel Lycra pro lak na nehty jsem chtěla vyzkoušet už dlouho a když jsem viděla, že je za pouhých 49 Kč, tak u mě v košíku prostě přistát musel! 
A nakonec nejlepší  věc na celém nákupu. Garnier přichází s novým balením svých krémů a proto jsou teď v DM všechny staré za poloviční cenu. Já tedy sáhla po denním Essentials Intense (recenze zde) a když už tak už, takže jsem vzala i noční verzi. Zároveň jsem sáhla i po očním krému na obnovu očního okolí, který jsem chtěla už dávno zkusit, jen mě od něj odrazovala cena. 
Suma sumárum nákup za 400 Kč a to jsem ještě dostala krásnou tašku od Balei za 30 bodíků.

P:S: Odedneška pracuji na nové "beauty serii", která bude jednou za čas na blogu přibývat. Nazvala jsem jí Moje značka a prvním přírůstkem do rodiny bude pochopitelně Rimmel London. Kdo si troufne odhadnout, o čem tato série bude? 


You Might Also Like

20 úžasných komentářů

  1. Tak Douglas laky vážně nemají chybu :), nedám na ně dopustit a po tom bílém se mi hodně zlepšily nehty a to se mi lámaly denně!
    Jinak teď jsem si pořídila barevné douglas laky, tak uvidíme, jestli budu spokojena jako s těmi z péče.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný nákup. :) Na tu masku od Welly jsem zvědavá, pak o ní napiš. Posledně jsem po ní taky pokukovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se o ní ještě zmíním :-)

      Vymazat
    2. ta maska wella stála pouze 50kč? :D to si sehnala v dm nebo v rossmanu? :) dík

      Vymazat
    3. Ahoj, 50 Kč ale s kuponkem a zákaznickou kartou v Dm. Jinak je tuším za 99 Kč

      Vymazat
  3. Ten lesk mám také a je skvělý, podle mě skoro vůbec nelepí a je příjemný na rtech, což považuji za velmi důležité, jinak si lesk vždy rychle setřu, když se v něm necítím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten make up aj farby na líčka od Rimmelu používam a som veľmi spokojná :)

    Pozývam ťa k sebe na giveaway!
    strayalley.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem zvědavá na recenze masky od Welly a taky ty Garnier krémy. Už nějakou dobu o tom přemýšlím, tak si ještě počkám, co na to napíšeš ty.:-) Taštičku Essence jsem dneska držela v ruce, ale přišla mi tak prťavá, že mi 60Kč bylo líto, takže jsem ji nevzala.

    OdpovědětVymazat
  6. Jůha, to jsou parádní patlátka, přesně pro mě ;-) Na "beauty sérii" se těším, ale odhodovat si dopředu netroufám ;-).

    OdpovědětVymazat
  7. Kuš, musím šetřit! :)) Teď, když díky cestě na Island příjdu skoro na buben.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, závist :D hled bych jela s tebou

      Vymazat
    2. i když se dozvíš, že je tam dnešního dne přesně 10 stupňů a vítr 15km/h (a kvůli polárnímu dni se tam teď vůbec v noci nestmívá :-)) ? :-)

      Vymazat
    3. Jasnačka. Teplo zrovna nemusím :D

      Vymazat
  8. Ta taštička je skvělá! Kolik stála?

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  9. Ta taštička vypadá dobře! Mě štve, že se k nám do města nikdy limitky nedostanou a spoustu věcí tak promeškám :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)