Kufřík poslední záchrany

středa, června 06, 2012

Včera jsem vám tu ukázala svou kolekci makeupu a v následujících článcích se k ní budu postupně vracet a přibližovat vám jednotlivé produkty.
Největší zájem vzbudil můj "back up kufřík", takže ho tu dnes máme jako první.



Kufřík vypadá následovně.
Jsem si jistá, že ho seženete v každé hračkárně, potažmu u větnamců. Já ho mám již od svých děckých let a to jsem netušila, jaké pro něj najdu uplatnění.
Je opravdu hodně prostorný, takže se tam vejde plno "krámů".
Nahoře je dokonce i zrdcátko, kdybyste s ním chtěli někam cestovat :D :D.

A co že v něm tedy ukrývám? Jak jsem již vysvětlovala ve videu, jsou tam věci, které mám "do zásoby, nebo prostě navíc". Jako první Stay Matte, který používám denně a proto musím mít vžycky zásobičku. Vampire's love jsem si koupila nedávno, psala jsem zde. Není to pudr na každý den a proto mířil do kufříku. Bronzer Match Perfecton jsem si pořídila, abych ho vyzkoušela, ale jelikož teď používám bronzer od NYC a šuplíky nejsou nafukovací, taky je v kufříku. Astor Matitude jsem dostala, když jsem mamče kupovala makeup k narozeninám. Pudr je na ní ovšem moc světlý a proto ho mám já. So matte od Miss sporty jsem si kupovala narychlo, když jsem jela do Liberce a potřebovala jsem se přepudrovat, tak jsem sáhla po nejlevnějším pudru. No, je to hrůza. :D Shimmer powder od Essence čeká na využití na plesy a podobně.
Dále šťetce, které jsem si přivezla z koleje a tudíž je nepoužívám. Stejně tak jako primer a sada lesků, také z koleje. Vše čeká na říjen, až se tam znovu vrátím. :-) Najednou mám prostě všeho moc. De facto všechno dvakrát, ne-li víckrát.
Make up 25 hour lasting finish nemusím představovat, o něm tu píšu neustále. Když byl v akci za 115 tak jsem si ho prostě vzala. Stejně tak Wake me Up. Proč je kupovat za 200, když můžu ušetřit?
Perly od Alverde jsem dostala od Dm na vyzkoušení. Jsou velice příjemné na pleti, nicméně pro denní využívání to taky není. Holt plesy, plesy, plesy. Odličovač od Cils (Maybelline) opět z koleje.

A to je vše, co můj kufřík skrývá. Není toho dost?

P:S: Zítra startuje nová giveaway!


You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. prosímtě ve které drogérce si sehnala ten make-up rimmel za 115kč? děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už je právě docela dlouho :-( ale bylo to v Rossmannu. Naštěstí tam jsou akce docela často, chce to jen sledovat.

      Vymazat
  2. I já mám také takový kufřík :)

    OdpovědětVymazat
  3. výhry mi mimochodem v pořádku došly :)) jsem na to nějak pozapomněla...děkuji jsem nadšena.lesk od avonu,větrový mě velice mile překvapil:)

    OdpovědětVymazat
  4. a co se týče článku nejlépe mi sedl pudr Stay Mate.. :) jinak jaký je ten vampire love?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky, Stay Matte je prostě nejlepší!
      Vampires love obsahuje hodně třpytek, takže je "dle mě" spíš na večerní líčení. Ale moc se mi líbí designově :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)