Maybelline Color Tattoo

pátek, června 29, 2012

Ano, ano, ano! Všechny jsme na ně čekaly, všechny jsme o nich snily a hltaly všechna videa na youtube a toužebně očekávaly jejich příchod. Některé z nás, jako třeba já, jsme to nevydržely a při dovolených nakupovaly jak zběsilé, zamilovaly se,  vypotřebovaly je okamžitě a chtěly další a další. A jsou tady. Stíny, které vám změní život. Jsou tu Maybelline Color Tattoo.

P:S: Myslela jsem, že budu první s článkem, ale shodou okolností mě již předběhla Ceady :-) no nevadí, alespoň si můžete přečíst více názorů. 


Na výběr je celkem ze šesti odstínů, což není moc, takže doufejme, že se k nám dostane časem třeba všech deset. Nicméně, dobrý start. Já sáhla po On and On Bronze a Eternal Gold, které se dle mně budou skvěle hodit na léto a pořádné zářivé líčení. Rozhodně se ještě vrátím minimálně pro odstín Silver, který bude naprosto úžasný na tvoření linek. 


Jak již sám název říká, jedná se o gelové oční stíny, takže perfektní volba pro nadcházející letní dny. Velice dobře se s nimi pracuje, jednoduše se roztírají, jsou rychleschnoucí, takže nemáte pocit, že jsou hutné či snad těžké. Neschnou ovšem tak rychle, abyste je nestihly dostatečně zpracovat, a umístit tam, kam jste přesně chtěly. Osobně je nanáším prstem, protože to je vlastně to jediné, co k jejich aplikaci potřebujete. Nanesete trochu na prst, "přemáznete" víčko, přidáte větší vrstvu do koutků, prostě přizpůsobíte tomu, co se vám líbí a můžete razit ven. Pochopitelně se dají vstvit, v tom není žádný problém. Takže jsou ideální i pro ty z vás, které nerady tráví hodiny u zrdcadla perfektním makeupem. V průběhu dne nehrudkovatí,neslévají se. Dokonce pod ně nemusíte ani použít bázi! A věřte mi, podrobila jsem je zkoušce největší - osmihodinovému provozu v práci, slunečnému dni na pláži, děštivému dni ve škole. Za všech podmínek bezproblému obstály!


Cena se pohybuje od 139 - 149 Kč, záleží na síti prodejen, kde je seženete. A že je pěkně těžké je sehnat! 


Jediná věc, kterou bych jim vytkla, je balení. Ne jeho obsah,  ten je více než dostačující - 4 gramy. Ale ta tuna skla na dně víčka mi prostě vadí. Kdyby ho tam byla půlka, vůbec bych se nezlobila.
 


Osobně se tyto stíny nebojím přirovnat k populárním Creasless eyeshadow od Benefitu, které jsou ovšem třikrát dražší. Color Tattoo jsou opravdu jako tetování - jsou velice dobře pigmentované, za celý den se z víčka ani nehnou. 
Jsem si naprosto jistá, že se stanou dalším trhákem a tržby z jejich prodeje budou trhat rekordy. Jen nechápu, proč nikde není žádná reklama! Illegal Lenght byla všude a o takovémto zázraku není nikde ani řádka? 
Koukejte o nich říct všem kamarádkám, protože tento zázrak prostě musí mít káždá doma! Asi nemusím zmiňovat, že odemne získavají 10/10!!!!!!!!!!!


You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Odpovědi
    1. V Rossmannu. Oficiálně je ještě nemaj, ale když si o ně řekneš, tak ti je prodaj :-)

      Vymazat
  2. Myslím že tohle není poslední recenze kterou si o nich přečteme :D Plánuju si je taky koupit takže to vidím tak, že proletím celou Prahu než je najdu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Příští týden si pro ně běžím. Ale teď si mi nasadila brouka do hlavy, který odstín. Chtěla jsem nějaký hnědý/zlatý, takže jsem ráda, že obě barvy vidím u tebe, ale nemůžu se rozhodnout která je hezčí. Na tu výdrž jsem zvědavá, na mně nefunguje většinou nic, žádné stíny, žádné báze, všechno se do do večera slije do vrásek, tak uvidíme jak si s tím poradí tenhle zázrak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu dobré. Pak dej hned vědět, jak budou fungovat u tebe

      Vymazat
  4. já na ně v Praze ještě nenarazila :) tak jsem si je teď koupila na cestách :) btw. proč máte všichni tyhle dva odstíny? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím :D já jsem po nic sáhla celkem automaticky, protože mě žádné jiné "neuchvátily".

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)