Prague wishlist

neděle, června 03, 2012

Prague wishlist

12. června se chystám do Prahy a tak jsem si sesumírovala, co bych si tam při té příležitosti chtěla pořídit a po čem se poohlédnout. 
Na prvním místě jsou Maybelline Color Tatto, opravdu doufám, že už v té době budou v prodeji. Nechápu, proč nás management MB tak napína. Kdo to má vydržet? 
Když už v Praze budu, stavím se v Palladiu v obchodě Potten a Potten a "očuchám" si nové vůně od Yankee candle. Vyšla nová kolekce, takže opět doufám, že již bude v obchodech. 
Na výstavu Human Body se těším už léta, od doby kdy u nás byla poprvé a teď budu mít konečně čas si jí obhlídnout. Navštívili jste jí již? Slyšela jsem hodně rozporuplnných názorů, ale věřím, že to opravdu stojí za to. Kdy jindy bych takovou šanci dostala? 
Hodlám se taky stavit v sephoře a ulovit někoho od Benefitu, kdo by mi pokud možno poradil, co s mým super obočím. Cítím, že už potřebuje extra péči. Nakonec obhlédnu lékarny, jak jsou na tom s cenou hydratačního krému od Biodermy. Zdá se mi, že ceny v lékarnách jsou prostě zrovna u Biodermy vždy nižší než v online obchodě. Zřejmě se juknu i do Inglot, ale opravdu jen juknu. Přijde mi, že jsou ceny zbytečně nadsazené. :-(
Tak co myslíte, postrádám něco? Měla bych se podívat ještě někam?

Plus: další várka v blogsale

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Ceny v Inglotu a nadsazené? Tak to si vážně nemyslím. Jsou o něco výš (a často ani ne) než drogerkový level a produkty přitom mnohem kvalitnější. Nebo se aspoň domnívám, neboť bývá srovnáván s MAC. Těším se, až budu mít po zkouškách, a nehledě na jejich výsledek se u nich odměním. Ještě vymyslet, co to bude, je toho tolik, co bych chtěla!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, s porovnáním cen u Mac opravdu nadsazené nejsou. Ale vzhledem k tomu, jak snadné je dostat se do Polska a nakoupit za polovinu, to nadsazené opravdu je.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)