Stay don't stray

sobota, června 23, 2012

Už je to nějaký čas, co jsem si koupila pár prvních věcí od Benefitu a začala je používat, nedávno jsem psala o Bella Bamba tvářence a přišel čas si popovídat o dalším produktu. Dnes se tedy podíváme na  Stay don't stray.


Co říká Benefit: Tento primer můžet používat jak na víčka, tak i pod ně. Stíny se neslijí, zachovají si živé barvy a  korektory se po aplikaci ani nehnou! Budete se divit, jak jste bez tohoto zázraku mohla žít!  
Na co jsem přišla já: Ani jedna jediná věc, kterou Benefit o tomto "zázraku" není pravdivá. Pojďme porovnat jeho plusy a mínusy a dozvědět se víc.

Plusy: Balení je velice praktické, pumpičkové. Tedy alespoň já dávám takovýmto balením přednost, nemám ráda aplikaci produktu štětečkem. Dříve se Stay don't stray prodával v klasické tubě s houbičkovým aplikátorem, takže v tomto kroku je to, alespoň pro mě, krok dopředu. Když si "pumpnete" trochu produktu na ručku zjistíte, že má příjemný, neutrální odstín, který sedne široké mase lidí, takže odpadají předsudky typu "jé, ten primer je bílý, ten si rozhodně pořídit nemůžu". Funguje velice dobře jako podklad pod korektor, který se opravdu nehne. A vůbec, dá se používat i místo korektoru na menší nedokonalosti. Obsahuje vitamíny Ca E.


Mínusy: "Obsahuje hyaluronát sodný, který má vyplňovat jemné linky a dále pak vytamíny C a E které pomáhají bojovat se známkami stárnutí". - Vrásky nemám, takže to jestli mě primer omlazuje opravdu  potvrdit nemůžu a navíc tvrdit, že používáním primeru omládnete, je naprostá blbost. Stejně tak nevidím "mizení" jemnější nedokonalostí, nebo snad výplň linek. Ne ne a ne. Podle mého názoru je největším problémem konzistence. Je prostě hrozně řídká. Pumpnete si na ruku, a než si stačíte primer nanést, tak už z ruky ztéká. V podstatě je to obarvená voda. Na očku pak vytvoří mastný film a skutek utek. Žádná výdrž stínů se nekoná. Zároveň si musíte dávat velkou pozor na aplikaci. Ono totiž to jedno pumpnutí vystačí třem lidem. Cena! Dávat 650  Kč je opravdu moc.

Moje poznámky: Chtěla jsem vám vyfotit, jak to vypadá, když po celém dni pohlédnete do zrdcadla na své stíny po použití Stay don't stray, ale prostě tam nic nebylo! Stíny se během dne úplně ztratily :-( a musela jsem se několikrát přeličovat. 

Během používání jsem přišla na to, že je důležité nechat Stay don't stray pořádně zaschnout a pak se jeho "schopnosti" trošku zlepší. A myslím tím pořádně zachnout! Třeba i pět minut. Životnost stínů to pak prodlouží i na čtyři hodiny.:D 
Tento výrobek se Benefitu prostě nepovedl a vřele vám doporučuji se mu vyhnout. Za mě má 2/10 a to jen za to, že se dá využít i jinak než primer.

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Ja souhlasim, neni to to prave orechove. Pouzivam ho pod korektor (pod oci hlavne na kruhy) a to je dobrej. Ale je fakt, ze se fakt musim nechat zaschnout, je to i v navode. Nechapu, proc prestal Benefit vyrabet jeho predchudce f.y.eye. Ted se mi povedlo sehnat a pod nim se stiny cely den ani nehnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Tohle byl bohužel velký krok vedle ...

      Vymazat
  2. Já jsem většinou s Benefitem spokojená, ale vždycky se najde něco co není ono. Aspoň vím co si nekupovat. A na to abych ráno čekala 5 nebo i více minut tak na to čas nemám :D já totiž vždycky nestíhám :D

    OdpovědětVymazat
  3. Za tu cenu bych čekala větší zázrak. Být na tvém místě - byla bych hodně naštvaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem čekala "zázrak", ale bohužel. Naštvaná nejsem, spíš zklamaná. Holt chybami se člověk učí

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)