Too faced girl

úterý, června 19, 2012

Psala jsem vám o svém výletě do Prahy a o menších nákupech, které pochopitelně museli proběhnout. :-) Dnes vám jako první představím svůj úlovek ze Sephory, kam jsem původně vůbec namířeno neměla, ale když se ke mně dostala 20% slevička, tak jsem si řekla, že za menší prohlídku přeci vůbec nic nedám. Původně jsem chtěla sáhnout po Porefessionalu, nicméně slečna od Benefitu měla moc práce s jinou nerozhodnou zákaznicí a tak jsem se vydala na osobní průzkum prodejny. Chvíli jsem ještě dumala nad úlovkem z NARS, ale když jsem uviděla tento skvost, byla jsem rozhodnutá.


Jedná se o paletku Natural Eye od Too Faced (na obrázku ještě s Eyeshadow Insurance od Too faced a dárečkem v podobě krému na T-Zonu od dr.brant). Firma Too Faced je těmito svými paletkami v nejrůznějších provedeních proslulá a myslím, že jste o ní už párkrát slyšeli. Jenom v Sephoře jsem viděla paletku Smokey Eye, Naked Eye, Matte Eye, Natural at night ... vybrat si může určitě každý. 


Další věc, kterou u Too Faced rozhodně nepřehlédnete jsou dokonalá balení dotažená do posledního, nejmenšího detailu. Každá paletka navíc obsahuje i kartičky s návody, jak docílit toho nejlepšího stylu, který se vám líbí. Nic vás ovšem nelimituje. Tak jak jsem stíny vyzkošela já, se dají kombinovat naprosto libovolně a vždy docílím skvelého nalíčení. Jak již vidíte z kartiček, paletka by vám měla pomoci vykouzlit "klasické přírodní líčení", "běžné líčení na den" a pak vznešenější kouřové, ale stále přirodní "noční líčení".


V paletce naleznete celkem 9 naprosto úžasně pigmentovaných stínů, každý s jiným efektem. (Ukázky jsou ze shora dolů vždy po sloupcích)
1. Heaven - to je krémový, hutný, matný stín, který víčko dokonale sjednotí
2. Silk Teddy - jemně broskvový stín se "shimmerem", tedy leský stín - mimochodem skvělý pod obočí
3. Nude Beach - osobně mi nejvíc připomíná "champagne" barvu, obsahuje opět lesk a návdavkem zlaté třpytky (pro mě osobně rozhodně jeden z nejlepších stínů z paletky)
4. Velvet Revolver - opět matný, tentokrát ovšem hnědošedý stín, se kterým se velice dobře "slévají" ostatní barvičky
5. Push Up - lehce bronzový stín se třpytkami
6. Honey Pot - stín se zlatým shimmerem - bude to můj favorit na léto
7. Sexpresso - matný, hodně sytě hnědý stín (když jsem ho nanesla poprvé, úplně jsem se lekla - jak jsou stíny dobře pigmenované, měla jsem oko jak indián - doporučuji opatrnou aplikaci)
8. Erotica - světle uhlíková barvička s nepatrným náznakem lesku (má nejméně oblíbená)
9. Cocoa Puff - tmavě, řekla bych až čokoládově hnědá barvička

Krásné názvy stínů, co říkáte? Já jsem si s paletkou prozatím vyhrála až až. Zkouším různé kombinace a opravdu nápady nedocházejí. Co se mi na paletce také líbí je její skladnost, skvěle vám bude dělat pomocníka na cestách a nezničí se. Co se týče samotných stínů, pracuje se s nimi naprosto perfektně. Přesně tak, jak byste u takovéto značky předpokládaly. Krásně se roztírají, stínování nedělá problém, v průběhu dne nehrudkovatí, neslévají se a zachovávají si svou barvu až do konce dne. Možná to bude také tím, že je nosím s bází od Too Faced, kterou jsem dostala ve vzorečku a už teď vám můžu říct, že přibyla na seznamu věcí, které prostě musím mít.



Mínusový bodík bych paletce dala snad jen za samotnou velikost stínů (6 malých má po půl gramu, 3 velké na druhou stranu gramy 2) a někoho by mohla zarazit cena, která se v Sephoře pohybuje v závislosti na paletce od 825 - 895 Kč, já jsem tedy tu svou pořídila s 20% slevou, tudíž za nějakých 650 Kč. Kdybyste se mě zeptaly, zda bych vám jí doporučila, řeknu rozhodně ano a paletce dávám 9/10 možných.

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. pěkný nákup :) tahle verze paletky se mi taky líbí nejvíce ze všech, co Sephora má :) btw. jestli ten vzoreček je podkladová báze, tak tu můžu doporučit a je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z ní také naprosto unešená!
      A vzoreček je opravdu báze a co jsem jí zatím zkoušela, tak je opravdu parádní.

      Vymazat
  2. takéto skúšanie na ruke je super a tie elegantné farby sú nádherné

    OdpovědětVymazat
  3. Moje nejoblibenejsi paletka! Kupovala jsem ji jako nouzovku, kdyz vysla UD Naked a byla vsude vyprodana. Momentalne vlastnim obe, ale TF vzdy uprednostnuji=)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)