Best of October aneb co se v říjnu podařilo

pátek, listopadu 02, 2012

Nejvyšší čas na to si zrekapitulovat, co že mi tento měsíc udělalo největší službu. Pamatujete? ...


Naprosto jsem se zamilovala do Lip Butters od Revlonu a z domu nevyšla pravděpodobně s jinou barvičkou na víčkách než jednou z těchto dvou od L´oreal Color Innfaililble eyeshadow. Objevila jsem 24/7 tužky na oči od Urban Deacay a používala úžasnou Bouncy Blush. Obočí jsem tvarovala pomocí tužky do NYC a líčka zářila díky Essence a jejich multi colour blush. Nejspíše poslední měsíc jsem používala bronzer od NYC a dopotřebovávala úžasnou 2000 Calories od Max Factor. K pudru Stay Matte se vyjadřovat nebudu, toho už musíte mít nejspíše dost. 


Začátek zimy znamená pořádnou péči pomocí vazelíny od Balei, které už bude skoro spotřebované a doma na mě čeká další. Senzabox mě potěšil voňavým, tělovým mlékem a tvářička byla blažená hydratační medovou maskou od Nivei. Na kruhy pod očima pomáhal Roll-on od Garnier a voněla jsem Circusem od Britney. 

Co vy a vaši oblíbenci? 

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Ta tvářenka vypadá krásně, jaktože ji vidím poprvé? :-O Musím se po ní podívat :-) Nemůžu se přestat divit, ale mně v posledním měsíci a hlavně týdnu zachraňuje život Garnier BB krém a to ne ten pro mastnou pleť! Myslela jsem si, že mi shnije v šuplíku, ale teď v zimě jsou jeho mastné vlastnosti, které mi dřív tak vadily, k nezaplacení. Kdybych nezažila, neuvěřím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? I takhle v zimě? To se divím

      Vymazat
    2. No právě že jedině v zimě, před tím na mě byl hrozně mastný. Mám tu normální verzi... Navíc zbytek těla mám dokonale zahalen, takže nevadí, když barva úplně přesně nesedí :-D

      Vymazat
    3. Já mám taky ten normální a v létě mi vyhovoval. Ta tvá maskovací technika je dobrá :-)

      Vymazat
  2. Ten púder som používala aj ja :) A ten roll on od Garnieru chcem vyskúšať už dlhšie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si ten Stay Matte už fakt koupím :-D Prý ho mají tenhle týden v Rossmannu za 69 Kč! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mají! Koupila jsem si dva do zásoby, určitě si pro něj skoč

      Vymazat
  4. Máme stejnou tvářenku od essence :). Já už jí mám ale teda zbyteček :).

    OdpovědětVymazat
  5. 2000 calories je moje nejoblíbenější řasenka! Je naprosto úžasná! Ten krémík od L´Occitane mě moc nenadchl. Moc mi nevoní :( A stíny vypadají opravdu skvěle! Musím na ně mrknout. Teď jsem však úplně nadšená Color Tattoo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)