Electric Party Look

pátek, listopadu 23, 2012

Chcete vyrazit do společnosti, ale netušíte, jaký make-up pro dnešní večer zvolit? Jste nejistá při aplikaci výrazných barev a chybí vám inspirace? Nechte se inspirovat 80. léty, retro stylem a povolte uzdu své představivosti s Electric Party lookem.



Základem tohoto líčení, je jako vždy, dokonale sjednocená pleť. Té docílíte pomocí jemného, lehce roztíratelného makeupu Lumi Magique (jemný, středně krycí) v odstínu, který nejlépe lichotí vaší pleti ( ten můj je v odstínu C2, což je druhý nejsvětlejší odstín). Make-up důsledně rozetřete po celé oblasti obličeje, směrem k uším a dolů směrem k dekoltu. Vyhněte se bezprostřední blízkosti oblasti pod očima - tam aplikujte Lumi Magique korektor, který tuto oblast krásně prozáří. Korektorem nezapomeňte přetřít ani oblast na hřbetu nosu, bradě, nad horním rtem a na vnitřní straně tváří. Tak docílíte perfektní „modelace“ obličeje, který bude perfektně reagovat na světlo. Celou T-zonu (oblast od čela, přes nos až k bradě) zafixujte jemným pudrem True Match ( opravdu krásně jemně namletý, neprášící ! pudr), který make-up skvěle zafixuje na celý den a vy tak docílíte ještě větší plastičnosti obličeje. Celou tvář vytvarujte pomocí tvářenky Le Blush (věděli jste, jak dokonale voní?)v odstínu 145, kterou nanášejte dle potřeby od vršku lícních kostí směrem dolů.




Pokud patříte mezi ty, kteří si rádi zvýrazňují obočí, nebojte se sáhnout po tužce Color Riche v hnědé barvě. Tyto tužky jsou krémové a vysoce pigmentované, tudíž vám k dosažení perfektního tvaru stačí pár lehkých tahů.

K líčení očí jsem zvolila oční stíny z kolekce Color Infaiilible eyeshodow. Základním stínem, který přetřeme plochým štětcem přes celé víčko je odstín Purple Obssesion – tímto krokem si zajistíme dokonalý podklad pro všechny následující stíny, které budeme používat. Po aplikaci odstínu Puple Obssesion přes celé víčko ho naneseme ještě jednou, s větším důrazem na vnější koutek oka, čímž dodáme našemu pohledu větší hloubku. Přímo doprostřed oka pak naneseme odstín Turquoise Forever, který směrem do vnitřího a vnějšího koutku jemně rozetřeme a docílíme tak krásného přechodu.  Pod obočnicový oblouk a do vnitřního koutku oka naneseme odstín Hourglass Beige, který náš pohled krásně prozáří. Stíny z kolekce Color Infaiilible eyeshadow jsou máslové a krásně se s nimi pracuje, vezměte tedy huňatý štětec s dlouhými štětinkami a všechny stíny jemnými tahy spojte k sobě.  Abychom dosáhli ještě výraznějšího pohledu, sáhneme znovu po tužce z kolekce Color Riche, tentokrát ovšem v černo-černé variantě a opatrně jí aplikujeme mezi řasy a zajistíme si tak na první pohled plnější a hustší řasy. Řasenku Volume Million Lashes aplikujeme ve dvou vrstvách na horní i dolní řasy. Tato řasenka má ohebný kartáček a proto se přizpůsobí jakémukoli tvaru očí, řasy perfektně oddělí, dodá jim objem a natočí je od konečků. Celý look završíme výraznou rtěnkou Color Riche v odstínu 404, která vašim rtům dodá ten pravý neonový nádech. 






You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Milá Francoais, já jen zírám! Tenhle look nemá chybu. Asi změním plány na pátek večer (myslela jsem, že ho strávím u pár filmů, brambůrků a lahvinky bílýho). Zkusím se taky tak parádně zatřpytit a vyrazit do víru velkoměsta. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásnou pochvalu, které si moc vážím. Vyraž a užívej si :-)

      Vymazat
  2. Moc hezké, povedlo se ti to!:) Ty oči, jsou dokonalé!:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty stíny jsou božííí! Krásné líčení. Kouzlu stínů Infaillible už jsem taky propadla :-).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)