Garnier Roll On

čtvrtek, listopadu 15, 2012

Ahojky! Dneska pro vás mám menší pohled na oční Roll-on od Garnieru. Koupila jsem si ho už docela dávno, ale pořád jsem nemohla přijít s "pořádným" názorem. Pokud dobře počítám, tak Garnier nabízí roll-on ve třech provedeních. Modrý, který by měl zklidňovat pokožku a bojovat proti akné, zelený na váčky pod očima a pak tento, který by měl fungovat zároveň i jako korektor. Roll-on obsahuje 15 ml produktu a běžná cena se pohybuje okolo 219 Kč. Roll-on se prodává ve dvou variantách (pro světlou a normální pleť) a má varianta je pochopitelně ta světlá. :-)


Roll-on obsahuje kofein ( ten by měl pleť stimulovat) a výtažky z citronu ( které pokožku projasní), budete se divit, ale obsahuje i UV filtr, takže vaše oční okolí chrání před zlobivým slunečním zářením. Výrobce zaručuje okamžité krytí a osvěžující efekt. 

Co mě na tomto výrobku opravdu baví je osvěžující efekt, když mám po ránu opravdu špatný den a cítím se pod psa a má pokožka taktéž, přejedu oblast pod očkama a je to jak se přejet kostkou ledu, opravdu skvělé. Souhlasím také s tvrzením, že se  pokožka prozáří  a dostane "zdravý" vzhled. Palec nahoru dávám také za UV filtr, protože oční okolí je na sluníčko opravdu extra citlivé. 



Co mi ale nejde do hlavy je fakt, jak tmavý roll-on je! Varianta pro světlou pleť a teda řeknu vám, na fotce to tak vůbec nevypadá, ale je to tmavé jak ... no, hrůza. Takže s aplikací opravdu opatrně. Jako korektor bych ho nedoporučovala už vůbec, protože (jak jsem již psala, je extrémně tmavý) a navíc hodně hutný a pod očkama rozhodně sám dlouhou dobu nevydrží. Museli byste opravdu hodně fixovat makeupem a pudrem. 

Takže, pokud hledáte něco na pytlíky pod očkama a něco, co vás po ránu nakopne, tak směle do koupě. Jestli ovšem hledáte nový korektor, tak já za sebe říkám ne. :-(

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Už jsem četla pár recenzí, kde jsem se dočetla, že jako korektor není moc dobrý :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám ten modrý na akne je to to jediné co mi pomáhá

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tak, taky jsem na něj psala recenzi, je to věc docela k ničemu... :/

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že to je specialita Garnieru dělat i nejsvětlejší odstíny tmavé..

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za recenzi. Uvažovala jsem o něm a asi do něho nepůjdu. Pro osvěžení si klidně můžu vyloupnout kousek ledu a vyjde to levněji :D

    OdpovědětVymazat
  6. Hm, hm, přijde mi asi k ničemu :( Škoda, protože líbí se mi balení roll-onu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky, moc :-) zkus třeba jinou variantu, snad bude lepší a pak můžeš poreferovat

      Vymazat
  7. roll ony sú také pekné a tak zbytočné :D

    OdpovědětVymazat
  8. já mám ten zelený a stojí taky za prd. hrozně lepí.

    OdpovědětVymazat
  9. Garnier má většinou tmavé odstíny. Tedy, alespoň u BB creamu to tak bylo. Ale chtěla bych vyzkoušet na kamarádce ten zelený asi jí ho doporučím. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)