Jak se vám líbil?

čtvrtek, listopadu 29, 2012

Ahojky, listopad nám pomalu ale jistě končí a už od pondělí má většina z nás své krabičky krásy doma. Ano, teď mluvím o Senzaboxu, který mi začátkem týdne přistál ve schránce. Původně jsem o něm ani psát nechtěla, protože recenzí je všude habaděj, ale tak nějak mi to nedalo a prostě se k této novince vyjádřit musím. :-)


Netuším, jak je to u vás, ale já jsem ze Senzaboxu byla minulý měsíc naprosto unešená a neřekla bych o něm jediné křivé slovo. Tento měsíc se ovšem výběr produktů zredukoval a obměnil a proto je na správném místě se nad touto proměnou pozastavit. Co vám vyhovuje více, dekorativní kosmetika - nebo ta pečující? Méně výrobků ve velkém provedení - či více výrobků v miniaturkách? Já se řadím mezi zastánce dekorativní kosmetiky a více věcí menších provedení. Za to se na mě snad nikdo zlobit nemůže. :-) A také proto šel listopadový Senzabox tak trochu mimo mě, výrobky jsem vybalila a budu je zřejmě předávat dál. Už jistě všichni víte, co v balíčku bylo. Korektor od Lavery (pozitivní na něm je, že je ve světlé variantě a tak sedí i na nás bílé stěny - nicméně, že by něco zakryl o tom nemůže být ani řeč), odličovač očí Green Line (ráda vyzkouším něco nového, i když jsem se právě této značce v regálech drogerií vždy vyhýbala - prostě na mě působí stašlivě lacině), vzorek šampónu label.m ( za ten jsem opravdu ráda, tato značka je proslulá), CHI nejmenší balení (v podstatě to samé co biosilk, který určitě všichni znáte), balzámek na rty FigsRouge (to roztomilé balení je k sežrání - jen jsem tedy nechtěla peppermint :D) a nakonec sůl do koupele. Za mě je to tedy 3 vynikající a 3 nic moc produkty. Pochopitelně chápu, že každý měsíc být posvícení nemůže a už teď se těším na ten prosincový, který by měl být plný dekorativky. 

Uvidíme, co bude v Ladyboxu, a doufám, že Senzabox neztratí svou úroveň a příští měsíc mě pořádně nadchne. Z tohohle mám totiž více než rozporuplné pocity.

You Might Also Like

17 úžasných komentářů

  1. obavam se, ze tady SB "osidil" listopad, aby byl prosinec poradny. ovsem nevim, jestli si mysli, ze jim to projde tak snadno?
    Spoustu lidi kvuli teto edici jiz nikdy neobjedna a budou se divit.

    Me to zklamalo moc. Jinak na ten sampon bacha - mrkni k Chi and fit co ji to udelalo s vlsy.. (mylsim, ze jsem na ni linkovala v komentarich pod svm nazorem na tento samopon)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a taky bych uprednostnila vice miniaturek nez dve plna baleni neceho, co je mik nicemu :-)

      Vymazat
    2. Juknu se, když mě varuješ :-) a také se bojím, aby zákaznice neodešly

      Vymazat
  2. Já jsem si žádný box neobjednala a vidím, že jsem v tomhle případě udělala dobře. :/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,

    ten odličovač radši ani nezkoušej. Je naprosto příšerný, včera jsem se s ním odličovala a pak ještě asi půl hodiny plakala. No, nakonec jsem ho vylila do umyvadla..... Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem byla clekem ráda za tohle balení. Přece jen pokaždé tam nemůžeme najít L'Occitane a podobné.. Takže v pohodě. Sice si myslím že za tři stovky bych si koupila možná i užitečnější věci, ale i tak jsem spokojená :).

    Zvu tě na mou LUSH Giweaway!
    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/2012/11/lushacka-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. já bych určitě uvítala více miniaturek, ale dekorativky mi přijde tak akorát 1, max 2 kousky na krabičku. kdyby mi každý měsíc chodil balík plný dekorativky, tak se v tom brzy utopím, protože to chvíli trvá, než se něco vypotřebuje. naopak pečující kosmetika jde vyplácat rychleji a proto si myslím, že by měla převládat.

    OdpovědětVymazat
  6. ten korektor by som rada vyskúšala, tento senza box sa proste vydaril ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já sem zklamaná, bohužel. Myslela jsem, že alespoň ten olejíček CHI bude fajn, ale strašně smrdí! Jako laciná voňavka na záchod :( Pro mě upřímné zklamání za tento měsíc :(

    OdpovědětVymazat
  8. to je oficiální info, že bude příští měsíc plný dekorativky? :) to bych do toho aj šla!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)