Mystic Blue

úterý, listopadu 20, 2012

Krásné ráno, dnes pro vás mám recenzi trošku nevídanou, alespoň co se mého blogu týče, budeme si totiž povídat o lacích. Už asi stomilionkrát jsem tu psala, že laky na nehty nejsou zrovna mé gusto. V práci mají nalakované nehtíky přísný zákaz a po té, co jsem pořád lakovala a odlakovávala jsem jim dala tak zabrat, že se mi začaly lámat. Proto jsem od lakování odstoupila a svou kolekci barviček předala mamince, která jí s radostí přijala. Změna nastala v okamžiku, kdy jsem se zúčastnila školení v Lo´réalu , kde jsem v balíčku dostala i tento lak. Pochopitelně jsem ho chtěla vyzkoušet a tak jsem se pečlivě nalakovala a vyrazila do školy. Neuvěříte, kolik slečen se mě za ten den zeptalo, co že za barvičku mám na nehtech a tak vám to sem prostě musím napsat!


Na nehtíkách vidíte Color Riche v odstínu Mystic Blue. Laky Color Riche se prodávají v balení po 5 ml, což se někomu může zdát málo, ale musím říct, že já si zřejmě svou sbírku rozšířím. 5 ml je akorátní na to, mít doma více barviček, které budu schopna spotřebovat před tím, než vyschnou. Cena jednoho je 99 Kč.
Mystic Blue je opravdu zvláštní barvička. Na první pohled je tmavě modrá, na denním světle je světle fialová a pod jiným úhlem zase uhlově černá. Lak kryje s první vrstvou. Není moc vodový, takže k nehtu lehce přilne (jako první aplikuji podkladový bezbarvý lak - přeci jen si chci nehtíky chránit). Právě teď ho mám na sobě již pátým dnem a nějak nechce dolů - což je u laku výborná vlastnost! Minulý týden mi odlakování dalo docela práci, přeci jen je to hustá, tmavá barvička, ale i tak to není něco, s čím byste si neporadili. 

Expertka přes laky nejsem, ale tyto vám můžu s naprosto klidným svědomím doporučit. 

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)