Protože Já za to stojím :-)

úterý, listopadu 13, 2012

Krásný den všem úžasným slečnám a dámám, které dnes otevřely stránky tohoto blogu. Netuším, jak široce jste seznámeni s projektem společnosti L´oréal Paris, Art of makeup , nicméně doufám, že jako správné slečny a milovnice kosmetiky, jste o něm už alespoň trošku slyšely. Ve zkratce uvedu jen to, že společnost   L´oréal se snaží ukázat ženám všech věkových kategorií, jak o sebe správně pečovat a že přeci žádné líčení není tak těžké, aby ho doma nezvládly s malou základní výbavou také. :-)

Jako jedna z deseti finalistek projektu Best Beauty Blogger 2012, který probíhá právě v rámci Arf of makeup, jsem nejen měla úžasnou příležitost nahlédnout "pod pokličku" společnosti L´oréal, dozvědět se něco o jejím poslání, vizi a také jsem spolu s ostatními úžasnými bloggerkami strávila dvě hodiny školením za přítomnosti skvělé vizážistky Adély Bartákové, která se s námi podělila o nadcházející trendy, tipy a také nás seznámila s celou škálou produktů, které tato značka na našem trhu nabízí. 

"Snít, vyniknout, uspět společně"


Nebudu tu dnes rozebírat celou dlouhou, bohatou historii společnosti L´oréal, nicméně bych ráda  připomněla základní fakta. Pod záštitou společnosti naleznete 27 značek, které se prodávají po 130 zemích světa. L´oreal Paris přišel s první reklamou na světě, která byla mluvena ženou ( odtud pochází slavné "protože vy za to stojíte" - v původní verzi "protože já za to stojím" - k tomuto sloganu se také společnost postupně vrací). Variace produktů je opravdu široká a naleznete v ní vše od přípravků na vlasy, pleť, barvy až po samotný makeup, kterému se také dnes budu věnovat. 


Jak jsem již naznačila v úvodu, projekt Art of makeup má ukázat všem slečnám, že líčení je opravdu jednoduché a není se čeho bát. V návaznosti na tento projekt spustila společnost i soutěž o Best Beauty Blogger 2012, kde dala šanci všem z nás, kteří máme blog, bez kterého nedokážeme žít a rády se o sebe staráme a umíme si s barvičkami vyhrát. V prvním kole soutěže, se posílala fotka vybraného looku ( office, romantický, kouřová očka, vánoční look a party Electric), který si každá bloggerka měla sama nalíčit. Adélka pak vybrala 10 finalistek, které se zúčastnili školení a celé, výše zmíněné akce. Já jsem si vybrala líčení kouřových očí a s napětím očekávala, kdo že se stane tím šťastným a uspěje. Jaké nadšení přišlo, když jsem email obdržela i já. Neváhala jsem ani minutu, pře-plánovala celý svůj rozvrh a v neděli, 11. 11. 2012 jsem s nadšením nasedla do autobusu směr Praha, v očekávání nových zážitků. 


Po příjezdu jsme se nashromáždily v prezenční místnosti, která byla doslova vystlána nejrůznějšími výrobky, takže jsme si mohli všechno pěkně v klidu prohlédnout. Neztrácely jme ovšem čas a úderem desáté začala menší prezentace značky L´oreal, kterou si pro nás připravila Petra Šebová Group product manažer, jak ona sama řekla : "ta přes ty krémíčky a líčidla" :-) Pak se nás již ujala Adéla Bartáková, která nám představila do trendy nadcházejícího období podzim/zima 2012 a následně nás proškolila v celém portfoliu široké škály produktů společnosti L´oréal. Všechny jsme si mohly pořádně osahat, vyzkoušet a nafotit  ( bloggerský ráj). 


Po naprosto vynikajícím obědě ( dokonalejší sendvič s lososem a jablečný mošt jsem snad nejedla a ano, poprvé v životě jsem ochutnala všemi oslavované makaronky- byly opravdu skvělé, a ty miniaturní muffiny!) jsme se přesunuly k další části programu a to losování looku, který budeme vytvářet pro druhé kolo soutěže. Já jsem si vylosovala Electric look, takže uvidíte pořádnou bláznovinu! Hezky jsme se rozsadily k připraveným zrcadlům a pustily se ( za pomocí Adélčiných cenných rad) do líčení produkty, které nám společnost L´oréal na ten daný look poskytla. Mně čekala pěkná řádka věcí a tak jsem se s nadšením pustila do práce, jejíž výsledek uvidíte snad koncem týdne ...


Nakonec setkání proběhlo hromadné focení a také obávaný rozhovor, který jsme ovšem všechny s elegancí zvládly a pak už nás čekala jen cesta domů a hlava plná zážitků, ze skvělého dne. Jsem moc ráda, že jsem se celé této akce mohla zúčastnit, nahlédnout za oponu největší kosmetické firmy na světě, seznámit se s úžasnými bloggerkami a dozvědět se opět něco nového z oblasti líčení. 


Děkuji celému týmu L´oréal za skvěle strávené odpoledne. :-)

"Sofistikovanost, Kvalita, Smyslnost, Upřímnost, Úspěšnost"

Právě tyto "hesla" perfektně společnost L´oreal vystihují - a stejně tak by měly vystihovat i každou ženu.

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Krása!!!! A malinká závist :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To musela být skvělá akce, super :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Teeeda, to musela být nádhera! Gratuluju k top 10 ;) A těším se na fotky líčení ;)

    OdpovědětVymazat
  4. tie papierové taštičky proste nemajú chybu ;D

    OdpovědětVymazat
  5. tak to sa tesim na fotky z toho licenia! :) je super, ze taketo firmy davaju blogerkam prilezitost nieco viac sa priucit a podporuju ich v tom, co robia a bavi ich to :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)