Famous xxx

pátek, února 22, 2013

Krásné páteční ráno!
Nevím jak vy, ale se svým novoročním předsevzetím: přestat sakra kupovat kosmetiku! mi blogování opravdu nepomáhá. Zakázala bych všechny recenze a bylo by. 
Nicméně, určitě znáte Lucku ze Světa Módy XL. Tak právě tahle mrška prostě musela udělat recenzi na kosmetickou značku Famous, která pro mě až do té doby byla velkou neznámou.
Prozradím, že balíček přišel ze stejné adresy a ve stejné obálce jako chodí MUA, že by spolu tyhle holky měly něco společného?


Můj balíček vypadal následovně: dvojice mono stínů (sakra, co to moje předsevzetí o tom, že si mono stíny prostě kupovat nebudu?!), shimmer brisc v odstínu Lady a dvě paletky. Bit Cat pro mamku a Leopard pro mou maličkost. Vzhledem k tomu, že jsem se s objednávkou trefila do valentýnské nabídky, dorazila mi řasenka, bronzer a lak na nehty jako dárek. 

Znáte kosmetiku famous?
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Znám z doslechu, sama jsem se už na nějaké výrobky dívala. Těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  2. nepoznám ;) skúsim :)



    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Z nám jí z toho samého zdroje, jako ty, osobní zkušenost nemám. S tím načasováním objednávky se ti to vážně povedlo...hned 3 produkty zdarma je super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. U Famous jsem si objednávala loni přesně kvůli téhle paletce a moc nadšená jsem nebyla, i když aspoň ta paletka Leopard se zrovna docela povedla :-) Laky jsou taky fajn, akorát mají (aspoň ty moje) příšerné štětečky :-D Pokud by tě to zajímalo, tady jsem to tehdy sepsala: http://aodori.blogspot.cz/2012/11/leopardi-paletka-jeji-pratele.html :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucka si to hodně vychvalovala, tak snad to pěkně pošlape i u mě.

      Vymazat
  5. znám ji od Lucky, jinak na vlastní kůži zatím neznám, jsem zvědavá jak se ti bude líbit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to napínavé. Zatím jsem četla dost rozporuplné recenze

      Vymazat
  6. Značku vůbec neznám :). Nebýt blogů mám tak o polovinu kosmetiky méně :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetiku "Famous" neznám, budu vyhlížet tvé zkušenosti. Jinak ohledně nákupů kosmetiky jsem na tom podobně:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mam už od Famous všetky Shining Star, tvárenky, zapečené bronzéry ... toto sa im fakt podarilo ... krásne farby, vynikajúca pigmentácia ... ja som spokojná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se opravdu na líčení těším, když je to vše fantastické :-)

      Vymazat
  9. Věříš na karmické zákony? O značce Famous čtu dnes už podruhé. Jen tak si sedím u kompu, klikám, klikám, až jsem se doklikala na tvůj blog, který jdu hned sledovat a co si nepřečtu? Další utvrzení v tom, že si prostě toho leoparda musím koupit. Já si fakt ty blogy zakážu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)