Gliss kur regenerační pěna

čtvrtek, února 21, 2013

Ahojky! Nevím jak u vás, ale v našem městečku to vypadá jako o Vánocích. Všude bílo, kluzké chodníky, mrazík a lidé zachumlaní od hlavy až k patě. :-) Poslední dobou jsme si hodně povídali o makeupových faktech a tak jsem se dnes rozhodla, že když už jsou ty mrazíky a obličej není to jediné, co musíme chránit, že napíšu článek a nějaké té vychytávce na vlásky. Poslední měsíc totiž zkouším přípravky společnosti Schwarzkopf, kterou všichni moc dobře znáte. 


Abych se přiznala, nikdy mě nezaujaly na tolik, abych po nich sáhla. Nicméně, když jsem měla tu možnost je vyzkoušet, řekla jsem si proč ne, možná objevím něco perfektního, co mi doma stále chybí. A světe div se, našla jsem něco, bez čeho si už péči o tu svou "hřívu" nedokážu představit. 


Jedná se o Expresní regenerační pěnu na vlasy. Tato pěna, jak již název sám napovídá, vlasy regeneruje, navrací jim objem a chrání je před vnějším vlivem počasí. Obsahuje keratin a jedná se o bez oplachovou péči, což je praktické,  nejlepší možné řešení, které vám umožní jí aplikovat pokaždé, po umytí vlasů.


Návod na obalu říká, že byste měli balením zatřepat a dále dle stupně poškození vlasů nanést 3-6 dávek na ručníkem osušené vlasy a pěnu rozčesat. Nechat jí chvilku působit a pak dle libosti pokračovat dále tak, jak jste zvyklé. 


Jedno balení obsahuje 125 ml produktu. Cena se v obchodech pohybuje kolem sta korun. Na vrcholku plastové lahvičky trůní "zobáčkový" aplikátor, kterým vstříknete pěnu buď přímo do vlasů, a nebo jako já nejdříve do ručky a pak pěnu pěkně do vlasů vmasírujete. S klidem se přiznávám, že na mé vlasy stačí dvě dávky.


Samotná pěně je řídká, s jemnou parfemací a snadno se do vlasů vsákne. 
Myslím si, že je to dobrá a dostupná varianta pro ty, kteří nechtějí za přípravky na vlasy utrácet miliony. Vlasy mám pěkně pevné, lesklé a drží si déle svůj tvar. Vlasy nemám slepené (tak jak to některé přípravky na regeneraci umí), naopak jsou pěkně nadýchané a provzdušněné.
Musím vás upozornit, že pokud máte vlasy zničené opravdu hodně, měli byste sáhnout po něčem silnějším, než je "jen" pěna. Ta vám ovšem zajistí "preventivní" ochranu a rozhodně si zaslouží 10/10 bodů a vaší pozornost při příští návštěvě drogerie. 




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. vyzerá fajn ;) zrejme ju už čoskoro vyskúšam :)

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vypadá dobře! Mě by na prvním místě zaujala ta pěnová konzistence :). Určitě se po ní porozhlédnu.

    OdpovědětVymazat
  3. O té slyším prvně, vypadá to zajímavě.:) Jen bych se bála, že mi zmastí vlasy.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, ještě si chci pořídit olej do vlasů od stejné značky :).

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsem k Vánocům tuhle fialovou sadu (šampon, kondicionér a pěna) a musím říct, že nic lepšího jsem snad na vlasech ještě neměla... Šampon i kondicionér jsou bez silikonů, nádherně vlasy provzdušní a přitom uhladí konečky, pěna to celé zafixuje a výsledkem jsou krásně hebounké nadýchané vlasy, které vydrží dlouho nemastné. Aspoň mně :) jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta pěna je opravdu perfektní. Šampon prozatím na testování čeká.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)