Lednové nákupy

pondělí, února 04, 2013

Do Nového roku jsem šla s tím, že se budu v nakupování co možná nejvíce krotit a zaměřím se na spotřebování kosmetiky, kterou mám již doma. Takže se tento měsíc žádné velké nákupy nekonaly. Přesto je ovšem pár věcí, které jsem prostě nutně potřebovala, takže jsem pár maličkostí ukořistila :D


U Káji v Eshopu jsem si pořídila Hakuro štětec na makeup ( od prosince šetřím na Sigma sadu, ale než se k ní dopracuji, potřebovala jsem svůj starý makeup štětec vyhodit a tento mi přišel jako dobrá náhrada). Sáhla jsem také po dalším balení antiperspirantu Secret, který je tím nejlepším, který jsem kdy vyzkoušela (jestli na pocení opravdu trpíte, vážně o jeho nákupu popřemýšlejte) a nakonec jsem sáhla i po úžasném Carmexu. Jak třešňovém, tak klasickém bez parfemace. 


V Dmku byla zrovna akce na Maybelline a tak jsem sáhla po dvou dalších rtěnkách, ze základní kolekce a navíc jsem přihodila svůj oblíbený Affinitone korektor. Rimmel navíc vyprodává Vintage kolekci lesků, která je dokonalá, takže jsem si vybrala staro-růžově/zlatý odstín. Světe div se, takový ve své "sbírce" ještě nemám. 

Jak se  s nákupy držíte vy? :D

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Taky se drzim. Mam toho moc a desi me, ze to aspon castecne nespotrebuju. Navic v dubnu jedu na beauty expo do Prahy, tak chci mit dobrou vymluvu proc zavitat do MAC a drogerek v Praze.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se drzim. Mam toho moc a desi me, ze to aspon castecne nespotrebuju. Navic v dubnu jedu na beauty expo do Prahy, tak chci mit dobrou vymluvu proc zavitat do MAC a drogerek v Praze.

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, já má taky od Plum třešňový Carmex - můj první a jsem nadšená! ;) a taky jsem přihodila i vanilkový deo Secret - je taky úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zrovna dneska byla v Rossmannovi a pořídíla jsem super věci za pár kaček..:) už chystám článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem se dneska rossmannu vyhla, ale zašla jsem do DM a Sephory, takže jsem nezahálela. všechno cos nakoupila se mi fakt líbí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ještě že u nás Sephoru nemáme, to by byl můj konec :D

      Vymazat
  6. O tom Secret deodorantu už delší dobu uvažuji, takže asi vyzkouším :-)

    GIVEAWAY o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem využila akce Maybelline a konečně si koupila svoje první Color Tattoo :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Já se s nákupy taky chtěla držet na uzdě. Hlavně už jsem chtěla nechat experimentů s boxíky, no a dopadlo to tak, že mám objednaný únorový Lady i Senza:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zůstávám věrná Senzaboxu, ale to do nákupů ani nepočítám. Radši :D

      Vymazat
  9. To jsou všechno parádní kousky :). Štětec Hakuro mám, je perfektní.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)