Lipstick Tag

úterý, února 05, 2013

Krásné ráno! Poslední dobou se na internetu objevil nový Lipstick Tag a tak bych se i já s vámi chtěla o svá všemožná patlátka na rtíky podělit. Jestli jste tento tag již dělali, rozhodně mi hoďte do komentářů odkaz, ráda se podívám do vašeho království a porozhlédnu se po tom, co mi doma ještě chybí. 

1. Máš raději lesk/balzám/nebo rtěnku? 
Já jsem lesková a to opravdu strašlivě moc :D Vždycky u sebe musím mít alespoň tři lesky, protože nikdy nevíte, jakou barvičku budete zrovna potřebovat :D Nicméně bych den bez balzámu nepřežila, takže kdyby šlo do tuhého, budu si muset vybrat balzám. 

2. Kolik máš doma rtěnek? 
Doma mám cca 16 rtěnek (momentálně). Nikdy jsem pořádný článek o rtěnkách nedělala, jen samé "new in", tak jsem vám alespoň své kousky vyfotila. Sedí si v košíčku společně s balzámy, další jsou v mé makeup taštičce.



3. Kolik máš momentálně lesků na rty? 
24. Zdůrazňuji slovo momentálně, protože lesky, stejně jako balzámy u mě lítají neuvěřitelnou rychlostí. Podrobné video o lescích jsem již točila, najdete ho níže. 


4. Která rtěnka je tvá nejoblíbenější? 
Mám dvě, které si nejspíše bude kupovat neustále donekonečna, i když budu mít i jiné. První je rtěnka číslo 3 z kolekce Kate od Rimmel London. To je naprosto krásná, nude barvička. Druhou je Peach Pearl Diamonds od Maybelline, což je trošku tmavší hnědá a úžasnými třpytkami. 


5. Zkoušela jsi někdy rtěnku v tužce?
Mám několik Revlon Lip Balms, jestli se to může počítat. Myslím si, že je to dobrá vychytávka na cesty. Prostě vytáhnete tužku, přemáznete a jdete. Nicméně rtěnky v tužce nikdy nebudou mít tak úžasné barvičky jako klasické rtěnky.

6. Používáš konturovací tužky? 
Nikdy! Naprosto je nesnáším!

7. Kdy jsi začala nosit lesk/rtěnku
S lesky jsem začala tak ve 14, tuším. Rtěnky jsou u mě novinkou poslední dva roky. 

8. Vadí tvému protějšku, když máš něco na rtech? 
Tak ten můj tedy neprotestuje při rtěnkách, ale při lescích, že se pak lepí :D Také má silné sklony určovat mi příchuť balzámů dle toho, co se líbí jemu. 

9. Tvůj názor na rudou? 
Obdivuji ty, kteří si jí mohou dovolit nosit. Já tu svou "pravou" ještě nenašla a proto zastávám názor, že mi nesluší. 

10. Nejoblíbenější lesk na rty? 
Momentálně mám na špici tyto lesky.



You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. jeeeee. taky zboznuju tu Peach pearl diamonds od Maybelline. ja vubec desne miluju nude odstiny. mam jich asi 13. dlouhou dobu jsem pouzivala jenom lesky, ale cca rok zpatky jsem si koupila Maybelline rtenku a od te doby lesky nemusim. hlavne proto, ze mam dlouhe vlasy a mit vlasy nalepeny na puse a pak na vlasech lesk neni nic prijemnyho. jen v lete obcas neodolam a napatlam lesk, kdyz jsem v praci a nehrozi zadny vetrik.

    OdpovědětVymazat
  2. jeeeee. taky zboznuju tu Peach pearl diamonds od Maybelline. ja vubec desne miluju nude odstiny. mam jich asi 13. dlouhou dobu jsem pouzivala jenom lesky, ale cca rok zpatky jsem si koupila Maybelline rtenku a od te doby lesky nemusim. hlavne proto, ze mam dlouhe vlasy a mit vlasy nalepeny na puse a pak na vlasech lesk neni nic prijemnyho. jen v lete obcas neodolam a napatlam lesk, kdyz jsem v praci a nehrozi zadny vetrik.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt nevim proc se to sem odeslalo 2x kdyz jsem publikovat zmackla jen 1x.

      Vymazat
    2. Je perfektní, myslím, že sedne hodně ženám :-)

      Vymazat
  3. Wheeee.to vypadá jako u mně :D
    http://roxodlak.blogspot.cz/2012/11/roxi-ala-sberatel.html

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s těmi lesky Royal Gloss, taky se mi po nich stýská,
    tak krásně voní a pak ty první Vintage lesky byly skvělé, teď se to zas všechno ruší...
    Jak tak koukám, děláš v natáčení videí velké pokroky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrůza, nechápu, co je k tomu vedlo. Ale tak zase budou Apolalyptic a ty jsou dle zahraničních bloggerek ještě 100x lepší, tak doufám, že také budou :D
      A děkuji moc :-)

      Vymazat
  5. To je super tag :). Závidím ti tvou spotřebu, já balzámy a lesky patlám skoro pořád a nemůžu je spotřebovat :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)