Mega Mua Objednávka

pátek, února 08, 2013

Netuším, jak je to u vás dámy, ale já, pokud vidím nějakou super akci, většinou si nemůžu pomoci a něco si pořídím. Jinak to nebylo ani u dlouho očekávané MUA 50% slevové akci, na kterou se těšily ženy a dívky z celého světa a tak to taky tak dopadlo. Přes tři dny jsem se ani na stránku nemohla dostat, natož něco ulovit. Až poslední den pomalu o půlnoci, po úmorném hodinovém aktualizování stránky jsem objednávku dokončila a ta mi doma přistála v toto pondělí. A co že jsem si objednala?


Mým cílem bylo ukořistit pár novinek, které MUA nabízí a tak mi v košíku nesměl chybět fixační sprej a báze pod stíny. Jsem zvědavá, jak si povedou s konkurencí na stejné cenové úrovni. Dále jsem nesměla opomenout prodlužující řasenku, na kterou jsem četla pochvalné recenze a když už jsem byla u oček, sáhla jsem i po nalepovacích řasách. Přeci jen je plesová sezóna v plném proudu, tak proč neoslnit dlouhatánskými řasami :-) Dále jsem si vybrala dva mono stíny. Zapřísahala jsem se, že mono stíny už kupovat nebudu a budu se snažit všechny ty, co mám doma vypotřebovat, ale tyhle jsou tak krásné, že jsem jednoduše nemohla odolat. Shimmer bricky znáte snad každá, já jsem sáhla po té v růžové variantě a k tomu jsem přihodila šteteček na korektor, který mi zatím ve sbírce chyběl. Nemohla jsem zapomenout na ty proslulé ozdůbky na nehty a k nim jsem přibrala ještě dva třpytivé láčky. Posledním kouskem je pak Artiste paletka, jejích swatche mě naprosto okouzlily. 
Myslím si, že na jeden nákup toho je až požehnaně. 
Co jste ukořistily vy? :-)


You Might Also Like

17 úžasných komentářů

  1. Dnes si jdu ten svůj balíček vyzvednout na poštu. Už se moc těším. Nejvíc jsem zvědavá na plnou kolekci rtěnek. :-) Obsah si dám na blog.
    Tvůj úlovek se mi moc líbí. :-)

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. kupovala jsem si stejný odstín laku, ale vyhodila jsem ho,protože už mu plaval olej na povrchu. :-( jinak ta paletka vypadá takhle hezky, ale mně na ní dost vadí, že tam hraje velkou roli modrá barva. pořád ji mám doma, ale asi ji pošlu dál. a jsem zvědavá, co řekneš na ten sprej. já z něj mám trošku rozporuplné pocity a ještě jsem se nerozhodla jestli mi vyhovuje nebo ne. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou, tak to jsi mě moc nepotěšila :-(
      Lak tedy vypadá v pořádku, zatím :D Jinak jsem ještě nic pořádně nezkoušela, tak uvidím

      Vymazat
  3. Já jsem nejdřív přemýšlela, že si něco objednám, ale patnáctilibrová hranice mě odradila, nechtěla jsem si kupovat zbytečnosti. Pěkně sis vybrala :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že i já jsem musela přihodit pár věcí, které bych jinak nebrala. Ale tak co, ta akce za to pořád stála :-)

      Vymazat
  4. Já jsem také neodolala a objednala si, ale zásilka mi bohužel zatím nedorazila, tak snad ještě dorazí :(

    Jinak máš moc pěkný blog, přidávám se ke čtenářům :)

    Pokud budeš chtít, mrkni ke mně: http://mojekosmetika.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Jinak myslím, že dorazí každým dnem. Psali snad že poslední posílali 24.1. Tak vyčkej.

      Vymazat
  5. Ono to u těch řasenek je, že kvalita se mírně zvyšuje, zato cena jde rapidně vzhůru. Takže ty nejlepší řasenky bývají extrémně drahé. :/

    Už se těším na recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  6. já objednala hlavně lesky na rty a laky - psala jsem o tom tady http://sweetlittlesuzie.blogspot.cz/2013/01/bedo-je-jaro.html
    Jinak se mi naštěstí povedlo objednat hned první den, takže objednávka u mě za týden byla...

    OdpovědětVymazat
  7. Paráda :)) Já měla z toho nakupování MUA jaksi strach, když jsem četla jaké s tím byly problémy :)

    Jinak Tě zvu k sobě: http://janescolours.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak je to u objednávky s DPH....... když je to nad 22 éček. díky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)