MUA: Fixing Mist

úterý, února 26, 2013

Krásné ráno! Na dnešek jsem si pro vás připravila perfektního pomocníka do toho ošklivého, zimního počasí, který vám docela určitě zachrání makeup. Co že to je? Tedy myslím, že budete pořádně zírat :D


Jak jste již poznali z názvu článku, jedná se o Fixing Mist od MUA. Tento zázračný sprej seženete za 3 libry a jeho účel je jasný, má pomoci makeupu zůstat na svém místě po celý den a noc, ať se děje cokoliv.

Původně jsem chtěla sprej vyzkoušet jako takovou recesi, přeci jen, jak by se mohl výrobek za 100 Kč vyrovnat takovému All Nighteru od UD, který stojí 12x tolik?  Přiznám ovšem bez mučení, že jsem si z něj málem sedla na prdel :D a takové účinky jsem od něj rozhodně nečekala. Abyste si to dovedli představit: Jeden den jsem šla na přednášku do školy v tom děsivém mrholení a za těch 15minut, co mi cesta trvá, byl makeup v podstatě ten tam. Tak jsem si řekla, je čas na sprejík a jeho zátěžovou zkoušku! Druhý den jsem se tedy odhodlala, makeup přestříkala tímto zázrakem a světe div se. Po cestě do školy v děsivém sněžení jsem našla na svém místě nejen makeup, ale i pudr a to nemluvím i o rozjasňovači. No prostě nádhera!

Chtěla bych vás upozornit na to, abyste sprej stříkali opravdu z dobré vzdálenosti, nebo vám na obličeji utvoří spíše mastný film, než ochranou masku. Sprej samotný je bez parfemace a po použití budete mít obličej pěkně zafixovaný a jemný, jako byste na makeup znovu nanesli podkladovou bázi. 

S opravdovým, hlubokým přesvědčením vám tento zázrak doporučuji. Minimálně tedy těm, kteří nechtějí utrácet tisíce za výrobky tomuto podobné. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Chtěla jsem si koupit ten od UD. Ale po tvé recenzi budu přemýšlet spíše nad tímto! Repsktive...za tu cenu...proč to nevyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teď lituju, že jsem si ho neobjednala místo těch jejich blbejch rtěnek. :-)

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat, kde jsi ho sehnala za tu 100vku? .D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)