Senzační radovánky?

pondělí, února 25, 2013

Ahojky! Stejně tak jako vám, tak i mně můj Senzační Box přistál v pondělí ve schránce. Nezbývá mi tedy nic jiného, než "sesumírovat", co že jsme to v něm tento měsíc našli a pořádně to prodebatovat :D


Krabička je tentokrát čtvercová, menší a z jemnějšího materiálu. Dostala žlutou barvičku, která mi perfektně sedla k povlečení a tudíž je fotka trošku víc do žluta :D Jejda. Nicméně, v únoru postrádáme klasickou "senovou" výplň, kterou nahradil pouze pofidérní papírek. Produkty byly zabaleny ve zlatém pytlíčku, který se mi ovšem totálně roztrhal, takže letěl do koše jako první. V kartonové krabice, ve které vám senzabox dorazí, je přiloženo několik nepodstatných letáků, v čele s 50 korunovou slevou do eshopu krasa.cz.


Musím uznat, že typy produktů se Senzabox (alespoň mě) naprosto trefil do vkusu. Není ani jeden výrobek, který bych chtěla poslat dál. I když tedy musím říct, že oproti minulému měsíci je krabička o poznání chudší a postrádám velké balení (ano, distributor označuje za plné balení Nip/Fab máslo, nicméně je to POUZE cestovní verze, tudíž TO NENÍ plné balení (tj 250 ml). To, že tam je i vzoreček Dove, kde celé balení nestojí ani 70 Kč komentovat raději ani nebudu. Další kámen úrazu je Lush. Těšila jsem se na něj jak malá a o to větší radost jsem měla, když jsem zjistila, že můj balíček obsahuje výživovou péči o nehtovou kůžičku. Ale jako 10ml? Opravdu? Když jsem byla naposledy v Lush a řekla si o vzoreček kondicionéru, tak jsem odstala 20ml! A tak má otázka zní, kolik distributora asi ten Dove a Lush stál? :D :D Výrobek, který mě potěšil stoprocentně je krém na ruce C/E, který jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, nicméně jeho cenová relace je přeci jen trošku jinde. Na rozdíl od jiných jsem neměla tu možnost obdržet úplně první balení Senzaboxu  a tak si nemůžu stěžovat, že by se produkt opakoval. Stěžovat si ovšem můžu u toho zázračného másla, který byl již v konkurenčním boxu a které mi doteď leží neotevřené doma. Řasenka od Make Up Forever je dobrý tah, protáhne řasy až do nekonečna a 7ml balení je tak akorátní na důkladné prozkoušení a případné následné zakoupení v Sephoře. Krém od Ryoru mě potěšil, ačkoliv je to "drogérková", česká značka, sama bych si jí zřejmě nikdy nekoupila a tak krém ráda vyzkouším. Musím ovšem znovu podotknout, že se v letáčku píše, že plné balení stojí 107 Kč, tak proč tam není? 
Produktem navíc je jakási pochybná žvýkačka. Dala jsem jí taťkovi a byl spokojený :D

Toť mé dojmy z nového SenzaBoxíku. Musím říct, že vzhledem k tomu, že distributor od nového měsíce zdražuje o 40 Kč za krabičku, chystala jsem se předplatit na půl roku dopředu, abych "ušetřila". Nicméně po tomto vydání těžce pochybuji o tom, jestli se to vyplatí a upřímně jsem čekala, že se vytasí s něčím pořádným, když se ke zdražení chystají. 

Jaký je váš názor na krabičku? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Neobjednala jsem a jsem ráda. Jak píšeš v článku, otázkou je, jestli se to vyplatí. Pokud tam není jediné plné balení, nemá to pro mě cenu. Vzorečky se dají zíkskat i jinou cestou (jak připomínáš s tím Lushem) a hlavně zadarmo. Výrobky v boxu nejsou špatné, to vůbec ne. Ale ani nic, co bych vyloženě nutně musela mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel s tebou musím souhlasit. Tohle se prostě moc nepovedlo :-(

      Vymazat
  2. Ach jo, to je jako na houpačce. Minulý SB byl super, teď podle mě nic moc, především jestli už tenhle byl dražší, tak je to bída. Ještě že jsem si ho tentokrát neobjednala. A vydávat ten NIP+FAB za plné balení? Já doufám, že se pouze spletli...

    Like I See It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ne, na svých fb stránkách se tím obhajují

      Vymazat
  3. Já jsem celkem ráda, že jsem neobjednala, víc než polovinu věcí nijak nepotřebuji, velikosti jsou opravdu maličké... a ke všemu se mi nelíbí balení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně balení sedí, nicméně velikosti opravdu nic moc

      Vymazat
  4. Já mám na toto vydání stejný názor. Jen vzorky nestačí. A plné balení Dove se teď dá sehnat za 49 Kč, třeba v Penny ho mají:)

    OdpovědětVymazat
  5. Uuu, tak to, že zdraží je další věc, proč neobjednávat. V tomto vydání opět nic, co bych vyloženě potřebovala. Takže další ušetřené peníze :) A s tím Dovem a Ryorem. To už je vrchol. Celý SB mi přijde jako výsměch všem holkám, které si to koupí. Doporučila bych, aby se slečny/paní, co box připravují, nezaobíraly krabičkou a všema těmahle věcma, ale radši za ušetřené peníze přihodily další výrobek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně vůbec nechápu, jak boxy dávají dohromady. Jeden je perfektní a další tohle :-(

      Vymazat
  6. Ahoj, můj názor na tento SB si můžete přečíst tady. Jinak patřím k těm, kterým se SB celkem líbil, akorát jsem tam měla místo balzámu na kůžičku ten cukrový peeling, ale ten se mi líbí moc. http://radkakaiserova.blogspot.cz/2013/02/senzabox-unor-moje-hodnoceni.html

    OdpovědětVymazat
  7. nepotešilo by ma keby mi toto prišlo. absolútne mini vydanie! wow! :D

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si z www.lushcz.cz objednala čokoládový balzám na rty a je to ve stejné plechovičce o stejném objemu 10ml, takže ten balzám na nehtová lůžka může být klidně plná verze. Je to prťavé, my, co máme balzám na rty od Sanoflore jsme si zvykli na "malinko" větší kelímky, ale co s tím naděláme:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)