Zelená na oživení?

středa, února 27, 2013

Zdáreček! Včerejšek byl přesně tím dnem, kdy se mi vůbec, ale vůbec nechtělo malovat a vytvářet něco kreativního, takže jsem sáhla po klasických hnědých stínech, které jsem pouze rozbila výraznou zelenou na dolním víčku. A světe div se, kolik lidí si všimlo změny a pochválilo mi můj "pětiminutovýnaprostonudnýtotálnělehkýlook". :-) Te zelená barva prostě k hnědým očkům sedne a to perfektně! Takže jsem vám to ještě večer vyfotila, abyste se třeba mohli touto lehoučkou obměnou inspirovat.

P:S: Maybelline konečně potvrdilo, že se u nás v březnu objeví jak nové barvičky Color Tattoo, tak i Color Whispers (12 odstínů) jééééééééj. :-)




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. jůůů Color Whispers a Color Tattoo, už se těším...i když uvidíme jaký budou odstíny. Jinak líčení super jednoduchý a zelená tomu dá šmrnc :D budu muset taky zkusit

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení moc hezké :) jen bych trochu té zelené přidala ještě do vnějšího koutku - jen takoovou špičku... takto to vypadá, že tam není vůbec níc :) ale kombinace fakt moc povedená :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý nápad! Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Výborný nápad, musím taky vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
  5. Je to pěkné, ale hodně těch třpytek (se mi zdá), že máš napadané pod okem a všude okolo, ale možná je to tím světlem. Každopádně já jsem spíš milovník matných nebo jen lesklých stínů a ne tolik třpytek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naopak matné moc nemusím, těch bude dost ve "stáří" :D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)