Astor: Lovely Doll

pondělí, září 09, 2013

Opět vás zdravím :-)
Jak jste si užili víkend? Já jsem ho překvapivě měla opět pracovní. Ale což, pracovat se musí, šetřit na domácnost také, kdo šetří má za tři a také tu díky tomu mohou být recenze. No není to krásná výmluva pro holku prdlou do kosmetiky? Jak řekl přítel v pátek, když mi dorazil balíček z USA a já šla hned objednávat znovu (další perfektní stránka, kde chytří pracovníci nepíší na obálku kolik to stálo a tak se vyhnete hrůznému clu - více již brzy) "řekl bych, že to nepotřebuješ ... ale když ti to udělá radost" :-) To je nádhera - hned se necítím tak strašlivě provinile. 
Věřte tomu nebo ne, dnes pro vás mám po dalším dlouhodobém zkoušení recenzi na řasenku. A ano, ještě tu budou do konce minimálně tři recenze právě na tyto kosmetické pomocníky, jelikož jich mám doma tak strašlivě moc, až se stydím (doufám, že už si letos žádné nepořídím :D). 
A už to nebudu okecávat a jdeme rovnou na to!


Jak jste si již z názvu článku samotného mohli všimnout, dnes si budeme povídat o řasence Lovely Doll od Astoru, na kterou před pár měsíci probíhala celkem masivní kampaň s Heidi, která byla růžová od hlavy až k patě. Musím se přiznat, že Astor, tedy tuto kosmetickou značku jako takovou moc nemusím a vlastně jsem od nich nikdy nic nezkoušela. Až na HD makeup? doufám, že se tak jmenuje, který byl celkem zoufalý. Taky mám od nich jeden pudr, asi tak rok, na dně šuplíku. Ještě jsem se k němu nepropracovala. A asi také nepropracuji. Nicméně, tato řasenka byla před několika měsící v akci snad za sto korun, tak jsem si řekla, že když má Heidi tak krásná kukadla v reklamě, že bych jí mohla vyzkoušet a zjistit, co je na ní dobrého a jestli reklama tak trochu nelže, jako že reklamy lžou a to vždy. Skoro vždy.



V první řadě a především je nutné se u této řasenky pozastavit nad kartáčkem. Ten má totiž unikátní tvar. Z dálky by mohl připomínat například proslavenou Real Lashes! od Benefitu, ovšem s tím rozdílem, že vrchní část kartáčku je od té spodní výrazně oddělená. Umělé, rovnoměrně střižené stětinky jsou osázený ve všech směrech v dolní části, ta horní disponuje štětinkami kratšími tak, aby se s nimi dobře pracovalo ve vnitřní části očka. Tah to byl skutečně dobrý, kartáček má dostatek štetinek na to, aby vám k nanesení řasenky stačily dva tahy a horní částí se skutečně ve vnitřku oka perfektně pracuje. Nemusíte se bát ani aplikace u dolního víčka, je úplně stejně pohodlná. 
Formula řasenky je přesně ve středu spektra, není ani výrazně "mokrá" ale ani "suchá". Černá, je opravdu černá, skoro jak woolite black :D. Řasenka krásně k řasám přilne, není problém aplikovat více vrstev za sebou, i když si nemyslím, že byste právě u této řasenky efekt vrstvením nějak vylepšily.
Za celé nošení jsem si nevšimla rozmazávání, opadávání či žmolkatění.


Porovnání: očka bez řasenky a s ní. Podotýkám, že mám variantu black. Myslím si, že rozčesání řas a jejich zhuštění je celkem viditelné, stejně tak i jisté "otevření" pohledu, kterého se bez kleštiček na řasy dosahuje celkem dost špatně. Řasy jsou pěkně rozčesané od vnitřního po vnější koutek. I tak je efekt dost přirozený a nenásilný. 

Výsledný verdikt? Řasence bych klidně dala 10/10 bodů.
Sama si ji ovšem už koupit nepůjdu, protože se mi víc než přirozený efekt líbí trošku víc efekt umělých řas. Rozhodně ovšem neříkám, že řasenka nemůže mít své neoblomné zastánkyně a rozhodně se Astoru povedla.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Rasenku mam rada,jen pri liceni se lehce obtiskava a pri vice vrstvach mi uz rasy slepuje. Ale jinak je fajn a klidne bych znovu koupila:)
    Pekna recenze:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty tvy ocka me dostavaji

    OdpovědětVymazat
  3. Celkem pěkné řasy udělá, ale nic moc no :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)