August Empties aneb vypotřebováno za Srpen

pondělí, září 02, 2013

Krásné srpnové ráno. 
Doufám, že vám všem školou povinným utekl první školní den rychle a že se na následující období těšíte. Pokud jste dnes ovšem do školy ještě nezamířili, pojďme se hned teď po ránu podívat na to, co se mi v uplynulém měsíci podařilo spotřebovat a jaké že produkty si konečně můžu odškrtnout z pomyslného seznamu věcí. 
V srpnu se mi dle počtu věcí celkem dařilo pokračovat v nastaveném trendu a taška se spotřebovanými produkty se nebezpečně plnila. Navíc jsou tedy ještě tři produkty, u kterých jsem si již nebyla moc jista expirační dobou a tak jsem je raději poslala do věčných lovišť. :-) Jdeme na to. 


V první řadě se loučím s pleťovou vodou od Garnier, s výtažky z růží. O jejím bráškovi, odličovacím mléku jsem psala již zde. Garnier mě touto péči nijak neoslovil a vracet se k ní rozhodně nebudu. Voda byla příjemná, nijak pleť nedráždila, nicméně mi přišlo, že i po pěti očištěních nebyla pleť ve stavu, ve kterém bych si jí představovala. O řasence Get Big lashes a mém velkém zklamání jste si mohli přečíst rovněž zde. V žádném případě si ji už nikdy nepořídím, děkuji. Další vodičkou na seznamu je osvěžující tělový sprej od Balei, Aqua Tonic verze. Sprej je příjemný, lehce parfemovaný a v parných dnech mi udělal nejednu službu, když jsem se potřebovala osvěžit. Netřeba utrácet miliony za dražší verze, toto se Balee povedlo. 
Po celkem dlouhé době jsem se také rozloučila s pleťovým mlékem od Douglase. Toto mléko mi parádně sedí, má akorátně hustou konzistenci, je příjemné na pleťi, je bez parfemace a nijak ji nedráždí. 500ml tuba stojí 279 Kč a věřte, že už mám načatou další. O odličovači od Green Line jsem slyšela nejrůznější konspirační teorie a názor na něj se celkem liší. Takhle, odlíčil dobře, problém byl jen s voděoodolným makeupem, ale i s tím si nakonec nějak poradil. Nicméně, je plno lepších odličovačů očí a já už si ho dobrovolně nikdy v budoucnu nekoupím. Rexona Maximmum Protection je v poslední době velký hit, i já jsem o ní pěla tady. Bohužel, podařilo se mi jí vypotřebovat rychle a tak do budoucna její pořízení zvážím, přeci jen to není nejlevnější záležitost. Nu a pak tu mám gelovou řasenku na oči a obočí od Elf. 
Co se týče rtíků, mám tu dva zástupce. V první řadě hydratační balzám od Balei, na jehož přítomnost v empties produktech jste si již za tu dobu zvykly. Rosewood rtěnka od Catrice je můj druhý zástupce právě tohoto odstínu, který se mi podařil spotřebovat. Recenze byla tady. Co se Catrice týče, ve výčtu ještě můžete vidět oční stíny, které mi tak nějak vyschly :-( byla to klasická, matná hnědá. Dále se zbavuji růžových očních stínů, které strašlivě práší a vůbec mě neberou.  Od Garnieru pak ještě zástupce mého oblíbeného denního krému, bez kterého nedám ani ránu. Nu a na konec jsem do posledního kousku vykreslila tužky na oči od NYC, které svou práci zvládli více než dobře a ta tmavší je můj dokonalý odstín. Rozloučím se také s leskem na rty od Makeup Factory, který začal po dvou letech od otevření strašlivě smrdět. Nevadí, bylo tam už opravdu pomálu. 

A jaká že je bilance? V nakupovacím článku jsem shrnula 12 výrobků a dnes tu mám 15 vypotřebovaných! Juchů! Předsevzetí se držím a tak můžu s lehkostí nakupovat, pokud tedy budu se stejnou intenzitou spotřebovávat!
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. dobre vela si spotrebovala, gratulujem!

    Ak hladas tip na super pletovu kuru najdes ho tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/ryor-hydratacne-kapsule.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je hodně dobrá spotřeba :). Mně se dekorativku nedaří spotřebovávat vůbec, ale je pravda, že bych to měla probrat a aspoň něco vyhodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně určitě věci ano, ale takové stíny jsou prostě nespotřebovatelné :D Jinak hlídání expirace je podle mě důležitá věc.

      Vymazat
  3. V létě jsem toho z dekorativky moc nespotřebovala. Spotřeba se zvýšila u krémů :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pleťovku od Garnier používám už delší dobu ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. je, taky bych chtěla být v záporných číslech, ale ani v srpnu se mi to nepovedlo.. bohužel :D jinak mám zkusenost pouze s odličovačem od Greenline a mě naopak vyhovuje, jako snad jediný mi voděodolní MU odlíčí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mně měl s voděodolným problém, ale jinak byl v pořádku.

      Vymazat
  6. Gratuluju ke spotřebovávání. Mně se to zatím moc nevede, ale na mou obranu jsem si toho zas tak moc nekoupila :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to ja zase naopak :) obrana nakupovani je spotreba

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)