Catrice: Eye brow stylist

pondělí, září 16, 2013

Ahojky!
Jak jste si užily uplynulý víkend? Já jsem ho měla pracovně-relaxačně-nakupovací. Ano, ano, po roce opět Dny Marrianne a kdo by odolal? U nás doma je to již taková tradice, že se vždycky z mamkou vypravíme a uděláme si takový ženský zkrášlovací den. Více info o nákupech již v pátek a tedy letos jsem se ani výrazně nerozšoupla :-) 
Dnes pro vás mám tip na velmi povedenou tužku na občí od Catrice. Této značce jsem se vždy tak nějak vyhýbala a vlastně ani nevím proč. Nicméně po tom, co jsem se zamilovala do jejich rtěnek, jsem začala stojan obhlížet častěji a častěji a nakonec ulovila i tuto nezbytnost. Léta letoucí jsem na obočí používala tužky od NYC, ale když je z ničeho nic o  třicet korun zdražili (nevím kdy, když jsem je kupovala naposledy, stály 30 Kč a teď najednou 60), tak jsem si řekla,  že je možná na čase vyzkoušet něco jiného. Rozhodovala jsem se právě mezi tímto kouskem a tužkou od Rimmelu a na konec díky odstínu vyhrála právě tato. 


Catrice Eye brow stylist jsou klasické, ořezávací tužky na obočí a oči se spirálkou, která vám pomůže obočí dostat do požadovaného tvaru. Prodávají se ve třech barevných provedení. Já mám přirozeně tu nejtmavší verzi, která má povedený název Brow-n-Eyed Peas. Prodejní cena je necelých 65 Kč. 


S tužkou se pracuje velice dobře. Má jakoby práškovou struktruru a je velice krémová. Pokud s ní lehce kreslíte, docílíte opravdu jemného zabarvení a s přibývajícím tlakem tužky i větší intenzity. Můžete si tedy de facto vybírat z odstínů od světle šedé až po hodně tmavě hnědou. To, že má tužka šedivý podtón zajistí obočí přirozený vzhled. Pokud juknete na net, Catrice doporučuje používat s tužkou i gel na obočí, který ho ještě více zvýrazní a dodá mu plnější tvar. Osobně si ovšem myslím, že to není vůbec, ale vůbec potřeba. Za prvé s tužkou samotnou docílíte tmavé barvy a obočí s ní cela vyplníte, za druhé tužka v průběhu dne drží a drží na svém místě tak, jak má. Vůbec nehrudkovatí, obočí neslepuje a večer jí vždy najdete tam, kam jste jí ráno nanesly.
V nadcházejících líčících postech uvidíte tužku v akci. 
Negativa? Vůbec žádná! S klidným srdcem bych jí udělila 10/10 bodů a je snad objev roku!

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Tak teraz sa musim trochu smiat. Ja som tuto ceruzku recenzovala asi pred dvoma rokmi, vtedy mi prisla ako jedna z najhorsich, ake som kedy mala. Iba ak by medzicasom sla kvalitativne prudko hore :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jaké byly dříve, ale teď jsou parádní. Možná se čas zkusit to znovu :-)

      Vymazat
  2. Já mám od Catrice tu paletku stínů na obočí a je perfektní! Má ještě víc chladný podtón než ty tužky, dlouho vydrží a vypadá přirozeně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Používam ju už dlhšiu dobu a je naozaj veľmi dobrá, aj keď sa mi zdá, že počas dňa sa zotiera. Neviem ju síce porovnať s ničím iným, pretože je to prvý výrobok na obočie, ktorý vlastním :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je důležité obočí před použitím rozčesat, aby si pěkně "sedla".

      Vymazat
  4. Mám stejný odstín a také jsem na výsost spokojená. Lepší tužku na obočí neznám :).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)