Dny Marianne aneb co jsem ukořistila

středa, září 25, 2013

Krásné středeční ráno. 
Konečně se mi podařilo sesumírovat a nafotit úlovky ze Dnů Marianne, které probíhaly minulý týden. Oproti plánům, vyrazit jako vždy s mamkou a udělat si "holčičí" den, se situace vyvinula poněkud jinak. Sestřička onemocněla angínou a starostlivá maminka to od ní pochopitelně chytla. Jak jinak. Měla jsem ovšem to štěstí, že se Stáňa uvolila a na pár hodin mi poskytla azyl a na nákupy se mnou vyrazila, jinak bych byla dočista, ale dočista na ocet. 
V sobotu ráno jsem tedy časně vstala a vyrazila na autobus, kterým jsem dojela na Černý Most, který se měl stát mým prvním útočištěm. Věděla jsem, že je tam dost obchodů, které jsou do akce zapojeny, na druhou stranu je to však dost od centra a tak by tam nemusel být takový nával a měla jsem také pravdu. Od desíti do dvanácti se mi snad zdálo, že jsem tam sama :D
Mou první zastávkou byl obchod Yves Rocher, o kterém moc dobře víte, že mě v podstatě vůbec nebere. Nicméně, zde slibovaná sleva 40% na jeden výrobek dle vlastního výběru mě tak nějak nakopnul k tomu pořídit mamce k vánocům parfém, který si ze Senzaboxu oblíbila a který stojí klasicky 1300 Kč. Mít ho de facto za polovinu se dle mě rozhodně vyplatí!


Když už jsem v obchodě byla, rozhlížela jsem se, co že pěkného bych ještě ukořistila a výběr byl poměrně jednoduchý. Miluji šeříky a on má YR šeříkovou vůni? Tak tu musím mít! Vyšla na 700 Kč a je božská! Následně jsem si ještě nechala vystavit zákaznickou kartičku a upsala se do mailingového listíku. On mě teď ten YR snad ještě chytne :D

Dále jsem pokračovala do Lindexu a ukořistila krásnou černou kabelku!


Další zastávkou byl Douglas, kam jsem mířila pro Color Boost od Bourjois, na který jsem se týdny těšila a také samozřejmě pro dárky, které jsem tam nemohla nechat. Na zkoušku jsem pak vzala i jejich nové odličovací tampónky. V Douglasu už bylo poměrně narváno, nicméně slečny vizážistky nesmírně ochotné, vše ukazovaly, zkoušely, líčily atd. 


Pak už následoval přesun do Palladia za Stáňou a společné nákupy. Podařil se mi pěkný nákup v FF, tam jsem ukořistila dva svetříky. Fashion blogerka nejsem, takže jsem vám je ani nefotila. V Albi padl můj zrak na Bomb Cosmetics a musela jsem si odnést ty úžasná rozpouštědla do vany, která jsou za podstatně příjemnější cenu než ta od Lush a také jsem dědovi pořídila parádní ponožky :D
Na konec jsem si ještě vyzvedla v Sephoře dárek k narozeninám. 


Největší radost jsem měla z nákupu v The Body Shop, který ironicky ani ve Dnech Marianne zařazen nebyl. To ovšem neměnilo nic na tom, že zde probíhala akce 1+1 50% off na odličovací péči a také 50% sleva na tělová másla. Máslo jsem ukořistila poslední, ve své milované Moringa vůni, které je naprosto božská. 
Následoval pak ještě nákup Vichy přípravků pro maminku a pak jsem spokojeně a naprosto vyčerpaná dorazila domů, kde jsem ještě v CCC ukořistila dvoje botky a v kanzelsbergeru knížky pro dědu k vánocům. Řeknu vám, jsem ráda, že to mám za sebou a těším se na další ročník. :-)

Co pěkného jste ulovily vy? 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Já jsem letos nebyla a docela mě to mrzí. Líbí se mi nákup u Douglasu. Příští rok určitě nevynechám! :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  2. A cos dostala od Sephory k narozeninám? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to jsem nevyfotila :D pardón. Byla to paletka očních stínů a rtěnek.

      Vymazat
  3. Další moringa milovnice? Vítej v klubu závislých :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)