Garnier: Pure Active čistící péče

pondělí, září 23, 2013

Krásný den všem!
Něco vám řeknu, přesně za týden se vracím do školy, hrůza :D Ne, kecám, nechci všechny už dávno školou povinné rozzlobit. Minulý týden jsem si velice nešikovně v práci poranila ruku a byla jsem docela ráda, že jsem měla několik článků připravených do zásoby a tak stačilo jen kliknout na "publikovat" a o zábavu a čtení bylo postaráno. Ručka si odpočinula a tak jsem se mohla vrátit nejen do práce, ale dnes poprvé také k pořádnému článku. Takže, jdeme na to ...


Již z názvu jste si mohly všimnout, že si dnes popovídáme o čistící péči od Garnier, konkrétně tedy péči, která obsahuje aktivní výtažky z uhlí. Před několika měsíci byla tato tubička žhavou novinkou, kterou jsem shodou okolností před těmi xměsíci získala k testování od DM, nicméně jsem se k ní propracovala až teď a kdybych vás před touto "nádherou" nechtěla varovat, tak snad ani článek nepíšu. Ale abych nezačínala rovnou o tom špatném ...
Co se mi líbí je obal. Opravdu, Garnier přišel v uplynulém roce s novou generací obalů, která se jim opravdu povedla. A i v tomto případě je kombinace bílé a černé, s mírným akcentem modré skvělou volbou. Instinktivně bych jí možná v regále zařadila mezi ryze mužskou péči, ale na obličej si může patlat kdo chce co chce, tak nesuďme dle obalu, že? Klasická plastová, vytlačovací tuba s uzávěrem má 150 ml. 


Na obalu se dočtete, že tato péče díky výtažkům z uhlí působí jako "magnet" na akné a zbaví vaši pokožku veškerého mazu. Konzistence je jako klasický, nicméně velmi hustý gel tmavé barvy, který přítomnost uhlí opravdu evokuje. Gel je opravdu dost mazlavý a velice rychle přilne k pokožce a dost špatně se smívá, rozhodně si po něm musíte obličej mýt na několikrát a ruce jakbysmet. 
Tím se tedy dostávám k samotnému účinku, o kterém vlastně ani nevím, co si mám myslet. Ono je totiž na obalu napsáno, že vás zbaví veškerého mazu a to zbaví. Ano. Za cenu toho, že máte obličej tak škaredě vysušený, až to hezké není. Po použití gelu je třeba na obličej nanést nejlépe hydratační masku, nebo alespoň pořádnou dávku krému. Nějak si neumím představit, jak tohle může akné pomoci? Mně po použití obličej akorát strašlivě pne a pocit je opravdu nesnesitelný. Možná se pak to akné tedy lekne a uteče, nebo úplně uschne a odpadne. Jinak si to opravdu vysvětlit neumím. Prodejce dále doporučuje gel používat každý den, jako preventivní péči. No tak to ani náhodou! To by vám z obličeje vůbec, ale vůbec nic nezbylo. 


Tato péče je pro mě jednoznačným adeptem na propadák měsíce a pokud můžete, raději se mu ve stojanech vyhněte, protože i Garnier tedy umí rozhodně lépe. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. A né jen to!!! Tato péče má v sobě obsažené látky které jsou vysoce komedogení a jsou tam zastoupeny v hojném počtu. Dívky které mají problém s akné ale taky s UCPANÝMI PÓRY to mají opravdu těžké. Po tomhle svinstvu se mi začali ucpávat jedna báseň a to jsem měla v celku ještě hezkou pleť. Po téhle s***** se mi tak rozjelo celé čelo že kvůli tomu chodím ke kožní a už mi předepsala i antibiotika (v mazání) a přesto se toho nemůžu zbavit. Tuto věc už nikdy víc!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Už jenom ta černá barva mě odpuzuje. Já zatím používám Niveu Pure Effect a stěžovat si nemůžu. Postupně však přecházím na přírodní čištění a "desinfekci" obličeje a přijde mi, že je to lepší než tyhle "sračky". :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem výjimka ale mně vyhovuje :). Obličej si myju ve sprše takže sprchou taky smývám z obličeje, proto mi to jde dobře smýt, jinak odmastí opravdu dokonale, já se na noc mažu olejelm od Saloos takže s vysušováním nemám problém :). Klidně bych si ho příště koupila znovu, ale ráda zkouším nové věci. Jinak jestli jsi měla někdy mýdlu od lush taky s uhlím (nevím název, měla jsem ze vzorečku) tak mi to přišlo skoro stejné :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neměla a jsem tedy ráda, protože dát za tohle desetkrát větší cenu, tak mě to položí :D

      Vymazat
  4. Souhlasím, že tenhle gel je hrozný. Koupila jsem si ho před několika měsíci kvůli tomu, že Neutrogena byla zrovna vyprodaná. Tenhle gel strašně vysušuje a i ruce, kterými ten gel nanesu, jsou pak vysušený! Bylo mi líto ho vyhodit, tak ho mám teď na občasné použití u přítele s tím, že se po použití tohlodle "zázraku" nákremuju hutnějším krémem a nějak to pak díky tomu krému přežiju. Po pár použitích tohodle jsem si koupila na vyzkoušení gel od Cienu a nakonec používám ten a jsem spokojená. Nevysouší pleť a je mnohem levnější než tahle hrůza.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)