Gliss Kur Hair Repair

pátek, září 06, 2013

Krásné páteční ráno!
První týden školy v je zdárně za námi a před námi vytoužený víkend. Dnes se podíváme na šampon, který mě v poslední době okouzlil a o kterém byste rozhodně měli vědět! Jedná se o Hair Repair značky Gliss Kurs společnosti Schwarzkopf. Přízvysko je Ulitimate Volume Shampoo a věřte tomu, že jestli máte s objemem problémy, tento šampon vám z vlasů vykouzlí nádhernou kštici. 


Abych řekla pravdu, šampony od Gliss Kur mě nikdy nijak nebraly a tento jsem brala pouze jako další, kterým se prostě musím "promýt". Nicméně, již po prvním použití byl nárůst objemu vlasů znát a tak je mou snad až povinností vám o něm povědět (proto to foto již po několika použitích). V regálu byste si ho totiž nejspíš vůbec nevšimly. Vypadá úplně stejně, jako kterýkoliv jiný šampon této značky. Má modrý obal a ani reklama vyloženě něco věhlasného nehlásá. Tedy alespoň ne to, co by nesliboval každý jiný šampon. Cena se navíc pohybuje kolem 69 Kč za 200ml! 


Šampon se pyšní tekutým keratinem. Vlasy by měl regenerovat a dodávat jim zaručený objem. Navíc, měl by být bez silikonů, což je věc, která hodně slečen zajímá. 
Za sebe říkám, že mám vlasy při jeho používání, silné, zdravé, nelámou se a onen větší objem si udrží dva dny. Navíc, tento šampon vlasy nevysušuje a tak ho stačí používat minimálně. Obyčejně si vlasy myji 3x-4x týdně dle toho, jak často jsem v práci. S tímto šamponem mi to stačí 2x, třetí den je přestříkám suchým šamponem u konečků, které přeci jen trošku splihnou a můžu vyrazit do světa. 
Abych byla ovšem úplně objektivní, musím říci, že mě po něm jemně svědí hlava zhruba ten třetí den, to je ovšem moje blbost, že využívám toho, že si vlasy tak často mýt  nemusím. 

Za mě je to rozhodně věc, kterou byste v drogériích přehlédnout neměly. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Ja ted mela jinou radu,ale pro me nevhodnou, mastily se mi po ni vic vlasy. Ale jinak Gliss kur je fajn. Na objem ale nepotrebuju,takze spise mrknu priste po jinym:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně vůbec. Klasický příklad toho, jak každému sedne něco jiného :-)

      Vymazat
  2. Měla jsem ho a byl super.. :) Zase se k němu určitě vrátím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle jsem ještě neměla :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mám pocit, že to je přesně to, co do své vlasové kosmetiky musím ihned zařadit :D :)!

    OdpovědětVymazat
  5. na tenhle pokukuju už delší dobu, takže po této recenzi už pokukování končí a kupuju :D :)


    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsem moc ráda, že jsem ti pomohla se rozhodnout.

    OdpovědětVymazat
  7. Já a tyhle šampony nejsme moc velcí kámoši. Nikdy jsem po něm neměla vlasy takové jako naslibovali a navíc se mi celkem vysušovaly :-/

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tohle je jeden z mých oblíbených šampónů :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)