L'oreal Paris: Rouge Caresse

pátek, září 27, 2013

Ahojky! 
Dnes vás všechny zdravím u dnešního článku a to velice speciálně, tedy alespoň pro mě, jelikož dnes slavím 22. narozeniny. Jsem tak stará :D Jsem zvědavá, co mně dnes čeká, protože narozeniny prostě vždycky jsou speciálním dnem. A proto pro vás dnes také mám speciální článek. 
Tedy, pokud jste kosmetické maniačky jako já, zřejmě vám vůbec, ale vůbec neušlo, že se k nám do Čech konečně chystají (prozradím, že na internetu se i dají sehnat) jak rtěnky, tak lesky na rty z kolekce Rouge Caresse od L'orealu. Jako by těch novinek bylo málo, že? 
Jelikož já jsem bláznivá a jak rtěnku, tak lesk mám nějaký ten týden doma, protože jsem si je objednávala ze zahraničí, myslím si, že teď je ten správný čas recenzi zveřejnit, abyste věděly, co si vlastně kupujete. Dnes se tedy podíváme na zoubek rtěnkám z této řady, konkrétně tedy té mé, kterou mám v odstínu 01 Fashionista Pink. 


Myslím si, že první věcí, která vás na těchto rtěnkách upoutá, je rozhodně jejich obal. Je jiný, než jsme u L'orealu zvyklé a přeci tak podobný, aby vám bylo hned jasné, ke které značce patří. Osobně se mi moc líbí "kovový", bytelný obal, jehož víčko je průhledné a umožňuje tak lehce rozpoznat jednotlivé odstíny. Je tak pěkně dívčí a L'oreal logo se táhne po obou stranách uzavírání. Musím říci, že víčko se bezproblémově nasazuje a nikdy se mi nestalo, že bych jím omylem do rtěnky "zaryla" tak, jak se mi to občas podaří u jiných. Na výběr je šestnáct odstínů a cena se pohybuje kolem 180 Kč. Bohužel není v mých silách zjistit, které se objeví v drogériích a jestli třeba ne rovnou všechny. Na internetu je však seženete, na to berte jed. 


Rtěnky jsou úžasně krémové, lehce se aplikují a mají finish podobný aplikaci lesku. Nejsou třpytivé, neobsahují žádné částečky, ale jsou prostě "glossy" :-). Někdo by je snad mohl přirovnávat i k balzámům, jelikož jsou opravdu na rtech lehké a vůbec je nevysušují. Naopak, jsou na rtech příjemné a lehce k nim přilnou. Jsou přiměřeně pigmentované, samozřejmě čím tmavší odstín, tím více. Po jednom přetření nezískáte plnou intenzitu, chce to rtíky přejet vícekrát, ale výsledek je dle mne velice, velice uspokojivý. Perfektní jsou dle mne především na léto, kdy chcete vašim rtům dodat šťavnatost a  barvu, ale nechcete je moc zatěžovat.
Rtěnky jsou bez parfemace a po aplikaci na rtech nic neucítíte. 


Jelikož se jedná o takzvané "ligh wear" rtěnky, jejich výdrž na rtech není nijak oslnivá, nejsou to hold stainy. Při běžném nošení na rtech vydrží dvě až tři hodinky. Nicméně po té necítím potřebu rty přetírat balzámem, nemám je vysušené či "stáhlé", jak se tu u některých rtěnek stává. Caresse nezvýrazňují suchá místa na rtech a nezalézají do vrásek. Postupně se průběhem času ztrácejí rovnoměrně, nesráží se a v průběhu celého dne na rtech drží. 


Caresse jsem si v průběhu používání velmi oblíbila. Jsou perfektní sebou do kabelky, kdy víte, že budete někde pobíhat celý den a chcete být vždy připravené a mít krásně sladěné, lesknoucí se rtíky. Rozhodně si jich pořídím více, až na ně v drogerii narazím a vám je můžu s klidným srdcem doporučit. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Preju vsechno nejlepsi:)
    Pekna recenze,rtenka vypada dobre.

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem z letošních rtěnkových novinek (Essence, Rimmel) spíš zklamaná, ale tahle vypadá konečně pěkně.

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem z letošních rtěnkových novinek (Essence, Rimmel) spíš zklamaná, ale tahle vypadá konečně pěkně.

    OdpovědětVymazat
  4. Všecičko jen to nejlepší :)
    Já už se na tyhle rtěnky těším jako na vánoce. Moc se mi líbí jak designově, tak účinkově. Jen si je potřebuju omrknout osobně, tak ať už jsou tu. Já je chci! :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá jakoby nude barvička! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno nejlepší ti přeju! Hlavně hodně skvělé kosmetiky. Je mi skoro na den o deset let víc než tobě a docela si užívám, jak jsem mladá, takže nepropadej skepsi, bude jen a jen líp. :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)