Makeup taštička: Školní edice!

středa, září 04, 2013

Ahojky! 
Doufám, že jste první dny ve škole s úspěchem přežili a že vás nic nepřekvapilo, či snad dokonce nezaskočilo. Z kraje roku to většinou ještě bývá poklidné, žádný stres, hon ani písemky, tak snad vám to i dlouho vydrží. 
Dnes jsem si pro vás připravila takovou tagovku, What's in my makeup bag. Takovýto příspěvek jste tu již mohli vidět, nicméně jenový rok a také čas na to vyházet staré věci a vybrat jiné, které mi po celou dobu školního roku budou věrnými pomocníky. 


Do nového roku to chce novou taštičku a tak teď sebou nosím tuto kosmetickou třpytivku od Playboye. Je osázená malinkatými třpytivými tečkami po celé ploše. Zajímavé je na ní výrazné zapínání s růžovým králíčkem. Upřímně, jsem tak trochu zvědavá, jak dlouho mi vydrží. Čekám, že když z ní každý den nezačnou ty šupinky odpadávat, tak bude minimálně hned zaprasená. :D Dle přiložených instrukcí se ale prý dobře pere, tak uvidíme :-) Ještě že mám těch kosmetických taštiček tolik do zásoby. Tahle je ovšem po nějaké době taková, kam se mi vše vejde a mám v ní přehled. 


Jak vidíte, rozhodně by se mi tam ještě několik vychytávek vešlo! Takže nejsem maniak, který sebou tahá nepřeberné množství věcí, které nepotřebuje. Řekla bych, že 99% procent věcí využívám naprosto denně. A to jedno procento je rozhodování mezi jedním a druhým balzámem na rty :-)


Pokud počítám dobře, nosím sebou celkem devět kosmetických věcí. Z toho čtyři na rtíky, dvě na ručky, jednu na oči a tvář a také ještě miniaturní zrcátko, co bylo jednou v Senzaboxu a ve kterém se tak akorát vidíte, pokud není větší nikde poblíž. 


Základní nutností, co se přežití přes den týče, je pro mě pudr. Ten mě zachrání vždy, když se během dne lesknu. Momentálně tam tedy trůní Fit me od Maybelline, odstín 225. Musím ho však co nejdříve spotřebovat, jelikož tento odstín mi sedí teď v létě, takže v zimě bych s ním vypadala jak blb :D Jakožto milovnice všemožných mazátek, musím mít samozřejmě zásobu i sebou. V první řadě pečující balzám. Teď je to ještě se SPF od Labela na léto, v zimě ho pak nahradí hydratační a pečující balea či Carmex. Tahám sebou taky leskobalzám Bananananana, kvůli šťavnatosti. Banán upřímně moc nemusím. Co se zkrášlování týče, nosím sebou svou momentálně oblíbenou rtěnku od Sephory a také lesk od Maybelline v tělových barvách. Kvůli celodennímu cestování nesmí chybět antibakteriální gel na ruce. Střídám ten od Balei s Rossmmaňáckým a nemůžu si stěžovat ani na jeden. Aby pak ručky pěkně voněly, je důležité mít u sebe i krém na ruce. Momentálně je to tento avokádový. Dále tu pak mám tužku na oči, co kdyby náhodou, že? 

Toť momentální obsah mé taštičky. Bez čeho se neobejdete vy? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Něco na pusu (rtěnka/lesk), korektor, krém na ruce a občas tvářenka a antibakteriální gel.
    Prosim tě, jak dlouho vydrží ta rtěnka od sephory? :) Hledám nějakou lepší s delším trváním a dostatečnou hydratací a pigmentací (plus matnost by byla ideální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tahle je trošku lesklá, ale hydratuje parádně. Je taková krémová, až gelová. Výdrž zhruba tři hodiny. Pak se už nedá rozeznat od barvy mých rtů, nicméně je pravda, že mám odstín, který je mu sakra podobný :-)

      Vymazat
    2. Škoda, já bych chtěla tu matnější :/ Ale moc děkuji za odpověď :)

      Vymazat
    3. Tak oni jich mají určitě více :-) Nebo zkusit ty matné rtěnky z kolekce Kate Moss od Rimmelu, ty jsou vynikající.

      Vymazat
    4. tam jsem si zase nevybrala odstín :D Jsem nějak moc náročná :/

      Vymazat
    5. :D :D hmmm tak mě napadá ještě NYX, ty jsou také super a matné se u nich dají nalézt

      Vymazat
  2. Já se neobejdu bez rtěnky nebo balzámu a pudru. Všechno jiné bych asi oželela :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Neobejdu se bez balzamu a rtenky.Dale kremu na ruce,antibakterialniho kremu,pudru a papirku na odstraneni mastnoty a korektoru.Pekny clanek!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jak jsi spokojená s tím pudrem? Já jsem zvyklá na Stay Matte nebo na Miss Sporty a přijde mi, že po tomhle se za hodinku lesknu jak zrcadlo..

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naštěstí normální pleť, takže velké pudrování řešit nemusím a takhle na cesty je dle mně ideální. Ráno používám Stay Matte a tímhle se přepudruji tak kolem páté večer. A do večera mám vystaráno.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)