Výrazné podzimní leskování

pátek, října 24, 2014

Krásný pátek všem, 
vítám vás u posledního článku tohoto týdne, kterým zakončím podzimní nude-barevnou kolekci příspěvků, které jste na blogu v uplynulém měsíci mohly vídat. 
Od příštího týdne se pak vrátíme do starých známých kolejí, mrkneme se na nějaké ty recenze, empties a tak dále. Pro dnešek se však ještě vraťme k leskům, které by vám na podzim doma rozhodně neměly chybět a kterými rozzáříte nejeden look. Jako vždy vás prosím, abyste i do komentářů napsaly své případné favority, protože produktů na rtíky není nikdy dost a možná právě ten vás oblíbenec by oslovil i jiné. Teď už ale konec klábosení a nechte mě vám představit své čtyři top, bez kterých by to, alespoň pro mě, co se podzimního líčení týče, nebylo ono. 


Představuji vám tyto čtyři krasavce: 
NYX Mega Shine Lip Gloss v odstínu Dolly, Tanya Burr Lip Gloss v odstínu Exotic Island, Douglas Absolute Lip Gloss Violette's Day, Milani Brilliant Shine Lip Gloss v odstínu Berry Tempting (v uvedeném pořadí následují i swatche na dalším snímku). 


Jak již bývá u shrnovacích článků zvykem, odkážu vás na několikeré recenze, zmínky o produktech a třeba i líčení, které jste s nimi na blogu mohly za dobu jeho existence vidět. 
NYX Dolly je v mé sbírce poměrnou novinkou, která si u mě rychle vybudovala své místo. Jedná se o výraznou růžovou s celkem znatelným modrým podtónem (hnědovlásky jásejte), která se u drogérkové kosmetiky těžko shání. Již dávno víte, že NYX lesky k smrti miluji a to hlavně kvůli neuvěřitelnému množství odstínů, které nabízí a dokonalé pigmentaci. Však jsem tu o nich několikrát na blogu hovořila. Vyčerpávající recenzi přikládám pod tímto odkazem
Lesky od Tanyi jsou velmi hutné, snadno se nanáší, vanilkově voní a téměř nelepí. Věděli jste také, že zrovna včera Tanya rozšířila svou kolekci makeupu, která doteď zahrnovala právě zmiňované lesky a také laky na nehty, o umělé řasy? A dokonce by to nemělo být vše a do budoucna by nás od ní mělo čekat ještě nějaké to překvapení. 
Lesk od Douglasu je jiná pohádka. Dlouhou dobou to pro mě byl lesk číslo jedna. Je to jemně růžová, s fialovými a modrými třpytkami, která vytváří na rtech až holografický efekt. Je neskutečně lesklý a hodí se pouze k jemnému líčení. Je však opravdu netradiční a není žádný jemu podobný. Na lesk v akci se můžete podívat třeba v tutoriálu líčení a celou recenzi naleznete také tady
Posledním kouskem, který jsem do přehledu vybrala je lesk od Milani, odstín Berry Tempting. Jedná se o vínovou barvu, která je ideální na podzim i zimu. Lesk je bez třpytek, hutný a konzistencí jemně do gelova, na rtech je třeba ho vrstvit jako rtěnku. Vydrží ovšem velmi dlouho, je krásně pigmentovaný a bez problémů ho seženete na oficiálních stránkách značky. Můžete si k němu rovnou koupit i odpovídající rtěnku a tvářenku. :-)

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Ten fialový od Milani je nádherný..

    OdpovědětVymazat
  2. Lesky mají moc krásné obaly a barvy se mi taky líbí :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Lesky poslední dobou moc nevyhledávám :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já na laky moc nejsem, ale ten od Nyxu vypadá úplně nádherně! A ten od Milani je fantastický! Ten odstín..! :O :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)