Aktuálně: Rossmann, toho musíte využít!

středa, listopadu 05, 2014

Krásné dobré ráno všem, 
dnes posouvám všechny články trošku v pozadí, protože vás jednoduše musím informovat o skvělých akcích, které tento týden probíhají v drogériích Rossmann a kterých jednoduše musíte využít, protože jinak velmi prohloupíte. Já jsem si odnesla tuto kupu věcí a to jsem vybírala jen to nejlepší. Navíc, dekorativní kosmetiky mám tunu a tak nepotřebuji nakupovat nijak zásadně do zásoby. Pokud vám však něco aktuálně chybí, rozhodně urychleně do Rossmanna utíkejte, jinak na vás nic nezbude. 


Jak z mého nákupu vidíte, probíhá hodně akcí na výrobky, které seženete v 1+1, tedy jeden a jeden k tomu zdarma. To je mnohem lepší, než klasické 2+1, které obvykle v Rossmannu naleznete. V této akci je tedy vybraný sortiment značky Nivea, Adidas, Maybelline a Garnier. 
K tomu navíc v aktuálním letáku naleznete 50% slevový kupon na antiperspiranty Rexona Maximum Protection, které můžete nakoupit v neomezeném množství. 
Probíhá minimálně 25% sleva na celý sortiment dekorativní kosmetiky Rimmel, která očišťuje své stojany před zavedením novinek a mnohé věci jsou tak i za směšné ceny a sleva je mnohdy mnohem větší, než 25%. Já jsem si vybrala pouze makeup Match Perfection v odstínu 100 Ivory, který mé bledé, zimní pleti skvěle sedne. 
U Maybelline zase naleznete 40% slevu na všechny stíny, tudíž skvělá šance jak si pořídit za sto korun dokonalé Color Tattoo.  Pokud jste fanynkami řasenky Illegal Lenght, je v akci 1+1.
K nákupu řasenky Diamante od Gabrielly Salvete dostanete tužku na oči stejné značky dle výběru. 
Pokud jste fanynkami L'oreal, k nákupu produktů této značky nad 399 dostanete řasenku zdarma. Navíc k nákupu jakékoliv rtěnky dostanete lak na nehty zdarma. 
K nákupu 3 výrobků Syoss dostanete fén na vlasy a všechny produkty Schwarzkopf jsou zlevněny minimálně o 20%. 40% sleva je pak na celou řadu produktů L'oreal Studio line. Navíc, tuto slevu můžete kombinovat v akci s řasenkou a nákupem nad 399 Kč. 
Co vám budu povídat, tento týden se tam nákup opravdu vyplatí a to jsem vám tu v přehledu vybrala pouze ty nejzajímavější akce :-)
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Super článek, o spoustě těch akcí jsem vůbec nevěděla. Hned dneska se tam zajdu podívat :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Včera už jsem nakoupila u Rimmel a antiperspiranty, asi heště zajdu pro Color Tattoo :).

    OdpovědětVymazat
  3. Rossmann mám ráda moc, vždycky koukám na akce v letáku :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Slevu na rimmel jsem využila taky, je to super! :)

    OdpovědětVymazat
  5. A sakra, to se tam hned zítra budu muset vypravit. Moc díky za skvělý tip :)

    New in: October 2014

    OdpovědětVymazat
  6. Aaaaa bože chci zpátky Česko :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)