Make Up Forever: Aqua Shadow

pátek, listopadu 21, 2014

Ahojky!
Přeji vám krásný, pokud možno slunečný pátek a příjemný start do zaslouženého, odpočinkového víkendu. Než si ovšem hodíte nožky na stolek, dáte si hrnek čaje či kafe, nebo se snad pustíte do úklidu, pojďte se podívat na dnešní článek, ve kterém se budeme věnovat poměrně populárním  a velice známým produktům na očka a to Aqua Shadow od Make Up Forever. 
Nedávno jsem vás na Instagramu informovala o tom, jaký skvělý kup se mi s nimi podařil. Pamatujete výprodeje u Sephory, které vždycky končí tak, že za jeden výrobek z výprodeje zaplatíte a druhý k tomu máte za korunu? Tak přesně takhle jsem tyto krasavce ulovila. Takže místo 490 Kč za jeden, jsem koupila dva za 391 Kč a to už se u takovéto značky, jako je právě MUFE velmi vyplatí. 


Upřímně, ani vlastně netuším, jestli mám Aqua Shadow rozebírat nějak více dopodrobna. Je to totiž jeden z těch klasických, všemi známý výrobek, jaká si vlajková loď MUFE, vedle jejich sypkého pudru a makeupů. O žádné informace bych vás ale připravovat neměla a tak si pojďme shrnout alespoň to nejzákladnější. 
Aqua Shadow jsou tedy oční stíny v tužce, jaký si úplný pra pra dědeček všech dnešních populárních produktů podobného typu, které se prodávají sna na kilogramy. V základní kolekci seženete 14 odstínů, které byly ovšem sem a tam oživeny speciálními kolekcemi a podobně. Oba dva mé odstíny, 30E i 28E však do základní kolekce spadají. V tužce je 100g produktu a vybrat si můžete z matných i lesklých variant. 


Jako u každé recenze, i tady musím začít balení, které mě u MUFE naprosto vždy okouzlí. Je to jedna z mála značek, která sází na jednoduchost a klasický černý obal s barevných rozlišením dle stínů a jednoduchý, výrazný bílý nápis je to, podle čeho tyhle tužky, ale vůbec i jiné produkty této značky rozeznáte. Ačkoli se na fotkách odstíny podobají jako vejce vejci, je mezi nimi patrný rozdíl. 30E je krásná, jemná, zlato-růžová barva, mohla bych u ní použít i klasické označení rose-gold, i když v trošku jemnějším provedení. 28E je pak broskvovo-meruňková barva, která se hodí jako jemný stín na každodenní líčení. Zapomenout nesmím dodat to, že tužky jsou vodě-odolné a v deštíku, lijáku i buřině drží a drží :-)


Když se přesunu k hodnocení vlastností, kterými tužky oplývají, musím rozhodně vyzdvihnout jednoduché použití. Bez problému se nanáší, po oku jemně kloužou a tím, že mají úzký hrot, tak si s nimi poradí i kde která začátečnice, která se možná trošku bojí, aby jí ručka neujala někam, kam by nechtěla. Tužky lze po okamžitém nanesení "blendit" a to jak s klasickými stíny, tak samostatně, nicméně jakmile "si sednou" (mluvíme zhruba o půl minutce), tak je pak po celý den z oka nesundáte. Neslévají se do linek, nehrudkovatí, zůstávají stále stejně intenzivní a krásné, jako pět minut po nanesení. Co jsem vypozorovala, tak matné stíny a tmavší odstíny mají velmi výraznou pigmentaci, kterou zrovna u těch svých dvou kousků postrádám, nicméně pořád jsem vybírala stíny na klasické běžné denní nošení a meruňková a růžová o moc drsnější býti nemůžou. Tužky nejsou mastné, ale na druhé straně ani hrubé k očním víčkům. 


V globálu proti nim nemám ani jedno špatné slovíčko, jelikož jsou to vedle Color Tattoo opravdu jediné produkty na oči, které mi vydrží naprosto bez hnutí a to i tehdy, kdy mi slzí oči a to je co říci. Pokud vám tedy nevadí sáhnout hlouběji do kapsy, nebo třeba jako já, počkat na super akci, rozhodně se po nich koukněte a nebudete litovat. 



Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Jsou super, také jsem se na ně v Sephoře párkrát dívala :). Mě ale více lákají ty druhé stíny v tužce, Aqua matic nebo tak nějak. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, také jsem tam na ně koukala, ty vypadají také velice zajímavě.

      Vymazat
  2. Nádherné odstíny :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám rada tieto jumbo ceruzky na oči. Recenzia sa ti podarila :)
    Rada by som ťa pozvala na môj blog, kde mám novú videorecenziu na kozmetické produkty :)
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)