Milý Ježíšku ...

středa, listopadu 26, 2014

Milý Ježíšku, 
letos jsem byla opravdu hodná a zasloužím si jen to nejlepší :-)
Tak nějak začíná dopis pro Ježíška mé malé sestřičky a následuje detailní výčet dárků, které opravdu nutně potřebuje a nemůže bez nich být. Však to všechno má taky Anička, Pepa, Martín, Honzík, Lucinka a bůh ví která další malá dušička v její třídě. 
Co bych za to dala, psát ještě také dopisy a házet je za okno. Teď už je mým údělem je spíš obratně a nenápadně sebrat a schovat po tom, co ta malá šmudla blaženě chrupe zahrabaná v dece a předstírat, že se kolem Ježíšek náhodou proletěl a určitě jí splní vše, co si přála, zatímco mamka už si láme hlavu s tím, které kousky ze seznamu vybere. Letos to vidím na to malé žehlící prkno a žehličku, protože ano, má malá sestřička už ve svých sedmi letech ovládá péči o domácnost více, než čeho sem byla schopna já tak v patnácti. Ta dnešní mládež. :-)



christmas wishlist


Zpátky už ale do reality, kde si dárky musíme kupovat sami. Tedy, ne že bychom musely, ale čím dále jsem od věkové cílové skupinky "děti", tím více si užívám toho, že si dárky de facto opravdu mohu jít zakoupit sama a pak pod vánočním stromečkem utvrzovat sestřičku v tom, že jsem tento lesk v tomto přesném odstínu opravdu chtěla a jak že je ten Ježíšek úžasný. 
Wishlisty jsou na blozích klasikou, kterou nemůže žádná z blogerek vynechat. Není nad to si dát dohromady seznam, který by naší duši udělal opravdovou radost a už vůbec není nad to, Kdy se nám ty správné kousky podaří ulovit. Letos si totiž navíc věřím o to více, jelikož se chystám na vánoční nákupy do Německa, kde je přeci jen sortiment o něco příznivější a rozmanitější, než u nás a tak se vůbec nebojím toho, že by něco na mém wishlistu zůstalo kdesi v regálu a ne u mě doma. To by totiž byla věčná škoda. 
Tolik novinek, které je potřeba vyzkoušet a prověřit, jestli si z nás zahraniční blogerky nedělají srandu a netahají nás za nos. Tolik věcí, po kterém srdce každé dívky touží. Tolik položek, které jsou na mém pomyslném seznamu několik měsíců, ba i let, které se ke mně snad už dostanou. 
A určitě také několik desítek, o kterých ani nevím, že bych je chtěla, či snad potřebovala. 
Po čem touží vaše srdce? 

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. já jsem svůj wishlist odevzdala včera a jsem zvědavá, co pod stromkem najdu :)) už mě nebavilo si vše nakoupit (a zabalit sama) letos chci překvapení :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super wishlist :) Ta taštička od Zoelly je dokonalá :) Jinak bych si moc přála tělový sprej od Victoria ´s Secret :)

    Victoria ´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. taštička od Zoelly mi zrovna dneska přišla :) já bych z kosmetiky chtěla jablíčkovou paletku od theBalm, něco od MACu a něco od Too Faced... ten Maybelline korektor mám teď z Německa a úplně na větvi nejsem. je sice hezky krémový a světlý, ale kruhy moc nekryje a na pupínky se mi tak nějak nehodí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Slyšela jsem na něj samou chválu :-(

      Vymazat
    2. na moje kruhy prostě nestačí. rozhodně víc kryje Affinitone

      Vymazat
  4. Ja by som toho tak veľa chcela... Ale určite dostanem paletku Too Faced Natural eyes, ktorú som veeeeľmi chcela...:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  5. já bych také pod stromečkem našla něco od Victoria ´s Secret, tak snad :))

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybys něco v Německu nesehnala a chtěla něco přivézt z USA, tak se nabízím, že ti to přivezu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ooo, tak to je lákavá nabídka :-) Budu na ní myslet, děkuji :-)

      Vymazat
  7. Ahoj, NARS korektor se mi válí doma nepoužívaný. V nejsvětlejším odstínu. Nechceš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to že nepoužívaný? A chantilly tedy? Ooo

      Vymazat
    2. Ano, Chantilly. Proste mi nesedl, nekdy se to stane i s chvalenou kosmetikou. Klidne Ti jej prenecham. Je v nem tak 95 procent obsahu.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)