Mixa: Odličovač očního makeupu

pátek, listopadu 28, 2014

Krásné páteční ráno, 
dnes se po vánočně laděném příspěvku a rychlo radám, jak se o pleť starat v zimě vracíme zpátky ke klasické recenzi. Je už totiž na čase, abych vám řekla něco o odličovači očního makeupu od Mixi, který se na mém kosmetickém stolku vyskytuje už několik týdnů a čeká na to, až na něj přijde řada. Chudák malý, konečně se dočkal svých pěti minut slávy. Jdeme na to. 


Jako vždy začneme obecnými informacemi, abychom se připravily na to, co od produktu očekávat. Mixa odličovač byl navržen pod lékařským dohledem pro citlivá oční víčka, oči a pro nositelky kontaktních čoček. Obsahuje čistící oleje a výtažek z růže. Je hypoalergení, neobsahuje alkohol ani parabeny. Odličovač je dvoufázový, obsahuje vodní a olejovou část, kterou protřepáním promícháte a bez většího tlaku či snad drhnutí odstraníte i vodě odolný makeup. 
V balení naleznete 125 ml produktu a prodejní cena se pohybuje kolem 120 Kč. Při klasickém používání ráno a večer mi jedno balení vydrží kolem 5ti týdnů. Kompletní složení jsem nafotila a naleznete ho na poslední přiložené fotce článku. 


Na používání tohoto odličovače jsem se velmi těšila, jelikož za poslední měsíce nebyl žádný jiný produkt, na kterých bych slyšela více chvály, než právě na tento. Mixa se v našich končinách stává stále oblíbenější a oblíbenější a upřímně, není se snad ani čemu divit. Mé prvotní obavy, o kterých jsem již psala několikrát, které plynuly především z mála informací o značce a poněkud starobyle a lékárensky působících obalů mě přešly rychle po tom, co jsem vyzkoušela první produkt Mixa. Tenkráte to byl denní krém, následovaný krémem na ruce, šamponem (mimochodem recenze na tyto výrobky vás teprve čekají) až tímto odličovačem konče. Mixa se velmi rychle stala značkou, kterou v drogériích neobcházím a naopak s radostí vítám každou akci a výhodný nákup, který se dá uskutečnit.

Co se tedy přímo tohoto odličovače týče, musím říci, že nezklamal. Je podobný mnohým jiným dvoufázovým odličovačům, které na trhu naleznete a je pravdou, že oči opravdu nedráždí. Po tom, co jsem si jej zamilovala jsem pořídila balení i mamce, která má velice citlivé oči a nosí kontaktní čočky a musím říci, že z něj byla také nadšená. Po smíchání vody a vylití na odličovací tampónek vám vzejde celkem mastná směs, kterou stačí přiložit na oko, chvilku počkat a všechen makeup a to podotýkám opravdu všechen, včetně nezdolných Color Tattoo bez zaváhání odlíčíte. Na oko nemusíte nijak tlačit, závratně tahat či snad drhnout. Vše jde dolů samo a rychle. Za celou dobu používání jsem si nevšimla jediného problému, začervenalých očí či snad pupínků. Jako plus vidím, že mám oční okolí krásně jemné a hydratované. 


Tento produkt vám tak mohu s klidným srdcem doporučit, protože jestli ho ještě neznáte, tak o mnohé přicházíte. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Mně tenhle odličovač přijde jako jeden z nejlepších, co jsem kdy zkoušela. I voděodolné linky zvládne a nemusí se s ním vůbec tlačit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, i vodě odolný makeup s ním jde dolů raz dva

      Vymazat
    2. Já už taky nechci žádný jiný! :)

      Vymazat
  2. Tiež som ho skúsila a bola som spokojná. Teraz používam dvojfázový odličovač očí od Nivea - žiadne začervenané oči alebo pocit pálenia, takže mi tiež vyhovuje. :)

    l0veyourselffirst.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Mám rada dvojzložkové odličovače, skúšala som Niveu a tiež Garnier, tento tip od teba vyzerá tiež super :)
    pozývam ťa na môj blog: www.finallysomefashion.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že ho doporučuješ. Doma mám teď micelárku od Mixy (můj první výrobek od Mixy) a je skvělá, takže až ji dodělám, tak vyzkouším tento odličovač už jsem po něm taky koukala a více bych chtěla tu Mixu ozkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám zatím ten od Yves Rocher a nebo od The Body Shopu a jsem spokojená. Možná tento ale někdy vyzkouším, ikdyž Mixu příliš nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna mi dochází oční odličovač od Garnier, takže tentokrát rozhodně sáhnu po Mixe, jelikož také nosím kontaktní čočky a mám citlivé oči :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Aktualne tiez skusam a pouzivam tento odlicovac, u mna maximalna spokojnost, mam vyskusanu aj micerialku a je tiez super, mam aj toner a tiez je skvely, ziadne stipanie, spociatku som bola voci znacke Mixa skepticka ale postupne skusam ich produkty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)