Shauma: Fresh It Up!

pondělí, listopadu 10, 2014

Krásné pondělní, slunečné ráno všem, 
vítám vás v novém, provoněném (sledujete můj instagram? tak vám je to jasné :D) týdnu, který dnes otevřeme recenzí na poměrně staro-nový produkt, který naleznete ve stojanech svých drogérií. Ano, ano, vrháme se do víru recenzí na novinky, které se u mě v posledních měsících objevily a o kterých vám musím říci před tím, než je ve stojanech jen obejdete a vůbec se na ně nepodíváte. Prvním recenzovaným kouskem dnes bude Fresh It Up! aneb nový šampon od Shaumy. 


Novinka Fresh it Up! od Shaumy, šampon s výtažkem z mučenky na mastné kořínky a suché konečky, je novinkou, kterou můžete na pultech drogérií vídat již nějaký ten týden. Jedná se o šampon s recepturou bez silikonů, kde výtažek z mučenky zaručí čisté kořínky a měl by zaručit 48 hodinový pocit svěžesti , který posiluje strukturu vlasů a pečuje o namáhané konečky a receptura s proteiny vlasům navrací sílu a lesk. 
Šampon se prodává v balení po 400 ml a cena se pohybuje kolem 60 Kč. 


Při pátrací akci na internetu, kdy jsem zkoumala nejrůznější informace a zajímavosti, se kterými bych se s vámi podělila abyste si z recenze odnesly co nejvíce mě překvapilo jedno. Fresh it up řada, která standardně obsahuji i kondicionér, byla prý vyvinuta pro dospívající dívky. Proto ten roztomilý růžový obal, květinové dekorace a výrazné nápisy. Ono ať tak či tak, důležité je, jak šampon zastává svou funkci a jestli má cenu si ho v obchodu vůbec všimnout.  


Ale ještě vás budu trošku napínat a promluvíme si o produktu jako takovém. Konzistence šamponu je klasická, jako u jakéhokoli podobného produktu. Hutná, krémová, trošku lepkavá a perleťová. Šampon příjemně voní, sladce, květinově, ale nenáročně a není to žádný bolehlav. 
Celkem hodně pění, na vlasy se dobře roztírá, rychle k nim přilne a dobře se vymývá. 


Co mě na něm hned od začátku překvapilo byl fakt, že kombinuje péči o mastící se kořínky a vysušené konečky, tudíž by to měla být péče dva v jednom. Ouha, kámen v úrazu je ten, že tahle kombinace nejde moc dohromady, alespoň co se mých vlasů týče. On totiž šampon především vyživuje a vlasy tedy celkem extrémně zatěžuje. Krásně je vyčistí a po umytí vypadají božsky, o tom žádná, ale efekt vydrží pouhý jeden den. A mýt si hlavu každý den? Děkuji, nechci! Jsem zvyklá si vlasy mýt každý třetí, čtvrtý den se záchranou suchého šamponu, ale s tímto produktem to nelze jinak, než mýt, mýt a mýt. Škoda, jak mé prvotní nadšení rychle opadlo. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Zvláštní, já tento šampón používám (už tochu déle) a vlasy mi v pohodě vyrží neumaštěné i zmíněné 4 dny. Jsem s ním spokojená, hlavně protože moje vlasy dokonale splňují - mastné koříky a suché konečky. A musím souhlasit, že vůně je skvělá. Škoda, že ti nesedl . no jo typ vlasů je mrcha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě :-( šampony a řasenky, to je boj na dlouhou trať

      Vymazat
  2. Škoda, že tolik zatěžuje. Přesto jej ale asi časem zkusím. To balení je totiž hrozně roztomilé :)

    Pleť políbená Karibikem

    OdpovědětVymazat
  3. Ozaj škoda, lebo fakt si nechcem vlasy umývať každý deň. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)