Krásná pleť snadno a rychle?

středa, prosince 03, 2014

Krásné dobré ráno všem, 
dovolte mi se vás zeptat na jednu otázku. Která je jedna perfektní, krásná věc, po které každá žena touží? Je to nové auto? Nové šaty? Další pár bot? Neotřelá kabelka? Odpovídáte ne? Aha, není to náhodou jemná, hladká pleť? Křičíte ano? Ale jak k ní přijít? Nedá se koupit, ani vypěstovat, nenajdete jí na ulici, ani vám ji nikdo neodkáže. Musíte na ní pracovat. Pro rychlý návod jak na krásnou pleť prosím čtěte dále. 

http://blog.pepperfry.com/wp-content/uploads/2012/08/cream.jpg

1) Hýbejte se
Rada, která se omílá neustále dokola ale věřte, je to jedna z těch pravdivých. Pravidelná rychlá chůze, jóga, aerobic, zumba, lezení po stěnách, nebo jen dřepy či skákání panáka vám rozpumpuje krev v těle a to je odrazí na vaší pleti. Věřte tomu, že se vám cvičením z těla odplavují všechny ošklivé toxiny a pleť zůstává svěží, pěkně prokrvená a pevná. 

2) Hydratujte se
Voda je základ života a také jeden ze základních stavebních kamenů zdravé pleti. Stejně tak jako cvičením tak i pitím čisté vody (žádná šťávička, limonádky atd.) vyháníte z těla veškeré špatné látky a pleť se vám nádherně vyčistí. Pokud nepatříte mezi pijáky a bojujete s nezdravou pletí tak věřte, že to opravdu pomáhá. Protože když už se mi nechce cvičit, tak vždy myslím na to, že mám dostatečně pít, abych ty škodlivé látky alespoň nějakým způsobem z těla vyhnala. Navíc hydratovaná pleť vydrží mnohem déle bez vrásek a to je další plus. 

3) Čajové pytlíky
Tip od babiček, je používat čajové pytlíky na oteklé oči. Už jste to zkoušely? A čajové pytlíky nejsou skvělé jen na oteklé oči, ale můžete je používat na celý obličej. Čaj totiž obsahuje kofein a tak si pytlíky můžete přikládat na tváře či čelo. 

4) Peeling
Vezměte svůj oblíbený peeling, nebo si vytvořte domácí pomocí olivového oleje a cukru a peelingujte a peelinguje. Od obličeje až po kotníky, zbavte se veškeré odumřelé kůže, které můžete. Není nic špatného ani na každodenním peelingu, pokud to citlivost vaší kůže dovolí. Až ze sprchy vylezete, osušte se do sucha a reaplikujte pouze olej pro krásně hydratovanou a zářivou pleť. 

5) Spánek
Spěte co to jde, alespoň osm hodin denně. Ano, sama vím, jak je to těžké a přiznávám, že se mi to nedaří dostatečně dodržovat ale věřte, čím delší dobu má pleť k sebe-regeneraci, tím bude odpočatější a krásnější. 

A to je vše! Pár klasických, jednoduchých rad jak si zajistit krásnou, zdravou, jemnou a zářivou pleť!
Jakými pravidly se řídíte vy? 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Skvělé rady! dodržování pitného režimu je velmi důležité, souhlasím s tebou a neméně i sport, peeling a také je potřeba zdravě jíst.

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek :) Já se pravidelně hýbu, spím nejméně 7 hodin, mažu se :) a taky dost piju - vodu :D

    OdpovědětVymazat
  3. S tím pitím vody a spánkem mám problémy, to přiznávám. Ale budu se snažit to napravit :)

    Victoria´s Secret - Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)