November empties aneb spotřebováno v Listopadu

pondělí, prosince 01, 2014

Krásné dobré ráno, 

vítám vás v prvním prosincovém dni a prvním prosincovém článku :-) Dnes si jako na každý začátek měsíce dáme spotřebované produkty na měsíc uplynulý, abychom ho pěkně uzavřely a vrhly se do nového, s čistým štítem. Abych byl upřímná, má schopnost spotřebovávat produkty jde jaksi do kýble, protože každý měsíc jich mám snad méně a méně. Za chvíli už to ani nebude na měsíční články, ale tak na čtvrtletní přehled. I to by však mohlo býti zajímavé. Uvidíme, tento měsíc pro vás přehled mám, takže nebudu házet flintu do žita a jdeme na to. 


Batiste suchý šampon tu vůbec nehodlám rozebírat, ostatně se v přehledu objevuje každý měsíc, takže vám už stejně musí lézt krkem. Zastavím se ale u čistícího gelu Garnier, kterému se v drogériích velkým obloukem vyhněte. Tak strašlivě ucpává póry, že to snad není ani možné. Pleti nepomáhá vůbec, spíš tam ještě nadělá neplechu. Dávala jsem mu tisíc šancí, až jsem ho stejně vzteky vylila. Oops. Na druhou stranu odličovač očí od Garnier je parádní na klasické odličování (ne tedy na vodě odolný makeup), recenzi naleznete ve článku tady. Ve stejném článku pak píšu o krému od Mixy, který se stal mým nepostradatelným pomocníkem všedních dní a mám ho nakoupený do zásoby. Lip Conditioner od The Body Shop jsem kupovala na doporučení Essie Button, ale musím řici, že na zadek jsem si z něj nesedla. Byl příjemný, rty opravdu vyživoval, ale Carmex to není a rozpraskané rty nespravil. Škoda. Pro milovníky retra je tak Astrid pleťová voda. K té jsem se uchílila v době, kdy jsem bojovala s citlivou pletí a potřebovala jsem jí dát do pořádku. Ačkoli se tato značka může zdát jako starodávná, voda účinkovala skvěle a pleť mi srovnala na jedničku. No a tělový peeling od Garnier je další z produktů, které mám doma do zásoby a recenzi naleznete tady

Toť ode mne vše a já jdu radši něco spotřebovat, ať si máme příště o čem popovídat. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. S pleťovou vodou od Astrid len súhlasím. Aj ja po nej siaham keď mi pleť začne šantiť a vždy mi pomôže. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip na tu pleťovou vodu od Astrid :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pleťovou vodu Astrid jsem taky měla a taky jsem si ji oblíbila :-) Akorát nevím, jestli jsem měla úplně tu stejnou verzi jako ty. Ale byla fajn :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pleťovou vodu od Astrid jsem měla a ani bych to nečekala, ale celkem mile překvapila..navíc za slušnou cenu:-) Odličovač očí od Garnier jsem si nedávno pořídila, ještě jsem ho nepoužila, ale snad nezklame:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Batiste som zatiaľ použila len raz a som nesmierne spokojná!:) Skvelý kup..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  6. batiste používám taky a je suprovej :))

    zvu tě k nám na blog, probíhá tam i giveaway, tak se můžeš zapojit :)))
    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. S pletovou vodou od astrid jsem byla spkkojena.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ta pleťová voda od Astrid mě zaujala, já si po zkoušení všech možných značek koupila ze zvědavostu jejich pleťový krém a nemůžu si jej vynachválit :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)