So, This is Christmas ...

pondělí, prosince 29, 2014

Vánoce, Vánoce přichá ... jsou za námi :-( 
a nezbývá než se těšit na dárečky pod rozzářeným stromečkem opět až za rok. Škoda, vánoční čas si vždy moc užívám. Letos jsme to měli doma dost hektické, přeci jen jsme se z práce dostala až o půl čtvrté, takže to chtělo hop šup domů, vykoupat, umýt hlavu, udělat ze sebe člověka a utíkat rychle k našim na Štědrovečerní večeři, která se u nás podává již v pět hodin. Co vám budu povídat, bylo to jen tak tak. To, že Vánoce jsou krásné hlavně kvůli té naší malé potvůrce, mé roztomilé sestřičce, jsem tu již zmiňovala. Však to sami znáte, velcí dospělí už nic nepotřebují a není nic krásnějšího než dětská radost z dárků. Ale i tak na nás ostatní něco zbude, abychom nebyli zklamaní a já vám prozradím. co že čekalo pod stromečkem mě. Nebudu tu rozvádět ten super nový vysavač, co jsem dostala od mamky (to mi tím chce něco naznačit?), nebo snad zásobu kuchařek, že budu mít až na věky věků nápady na obědy i večeře, ani snad hromadu dobrůtek, abychom nezemřeli hlady. Juknem jen na ty kosmetické věci, které vás, jako vždy, zajímají nejvíce. A já se ani nedivím, letos jsem viděla tunu What I got for Christmas videí a také jsem přečetla nejeden zajímavý článek. 


Rok od roku se však té kosmetiky pod stromečkem objevuje méně, jelikož si přeci jen drtivou většinu věcí kupuji sama a už se skoro nikdo neodváží mi dát něco bez mého předchozího svolení či doporučení. Jedinou výjimkou tak, co se týče kosmetických dárečků, o kterých jsem předem nevěděla byl balíček od kamarádky, kde jsem našla úžasně vonící sprchový olej od YR a také Sakuru, koupelnovou bombu od Lush. P:S: Do nového roku pro vás chystám speciální článek o přípravcích z lush, které jsem vyzkoušela, takže zůstaňte na drátě. 
Z beauty jointu jsem pak objednávala Ježíškovi tvářenky od Jordany a rtěnky od Wet'n'Wild a ano, moje diagnóza "posedlost produkty na rty" je snad den ode dne horší. Už jsem ve stavu, kdy se mi nevejdou do mých dvou stojanů a to jsem se zapřísahala, že k tomu nikdy nesmí dojít. Musím udělat velkou po-vánoční čistku, jinak zahynu pod rtěnkami :-)
A tuším že makeup a pudr od Dermacolu jsem tu již někdy v minulosti ukazovala, ty byly ještě vyšetřené z nákupní akce, kdy probíhaly 50% slevy. 

Toť veškeré mé kosmetické povyražení, jaké dárky jste našly pod stromečkem vy? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Na článek o produktech z Lushe se moc těším, nedávno jsem objednávala v těch 50% slevách a něco ukořistila, už se těším až to příjde:) Od Yves Rocher jsem dostala božsky vonící krém na ruce a balzám na rty:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o nákup jsem se také pokoušela, ale nešlo to a nešlo, škoda :-(

      Vymazat
  2. Náhodou, dostala jsi pěknou kosmetiku.
    Já dostala hlavně přípravky od Dermacolu - make-up, linky, pudr... Protože patří k mým nejoblíbenějším značkám... Poté jsem dostala šampony, přitom všichni ví, že používám kopřivový a nehodlám začít používat žádný jiný. Ale tak ne vždy se člověk trefí, no. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tím vysavačem jsi mě pobavila :D. Já jsem Lush obchod ještě nikdy nenavštívila, ale koukala jsem na jejich e-shop, tak se budu těšit na článek. Já taky dostala něco od Yves Rocher, zrovna jsem napsala článek s dárkama :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Hezká nadílka, já kosmetiku moc nedostávám, většinu si koupím sama. Letos jsem dostala jen laky z H&M a tvářenku Vevay a od přítele parfém Lancome :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Super věci jsi dostala! Já většinou moc kosmetiku nedostávám, jedině, když přesně napíšu co chci :). Letom jsem ale dostala paletku od Thebalm, dva stíny Milani, sérum Vichy, parfém, přírodní peeling a sadu z The Body Shopu. Zbytek dárečků mám na blogu :).

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná kosmetika :) Těším se na recenze..

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si vezu Wet'n Wild rtenky! Jsou bozi :)

    OdpovědětVymazat
  8. Letos jsem dostala k vánocum Yves rocher a jsem velmi spokojená

    OdpovědětVymazat
  9. já jsem, co se kosmetiky týče, Ježíškovi řekla přesně, co bych chtěla a taky jsem to našla, takže jsem moc ráda :) jinak s Lushem jsem se taky prala v pátek, nakonec se mi asi po hodině povedlo objednávku odeslat a dneska už ji mám i doma!

    OdpovědětVymazat
  10. u mě ježíšek zvrhnul saně z Deracolem a jsem z toho nadšená

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)