Dove mish mash

středa, července 08, 2015

Je tu pátek a s ním i další článek, 
se kterým se, velmi netradičně a po extra dlouhé době :D podíváme na produkty na vlasy. Kolem vánoc se mi doma utvořila kolekce různorodých výrobků od Dove, tak jsem je dala tak nějak dohromady, v uplynulých měsících prozkoušela a dnes vám přináším verdikt. 


Než se vrhnu do samotných postřehů k jednotlivým produktům, chtěla bych podotknout, jakou super práci zástupci Dove učinili v posledních měsících a jak skvěle Dove výrobky nyní vypadají. Designově jsou na špici toho, co v drogériích seženete. 


První na paškál si vezmeme intenzivní regenerující masku, která by vám měla vaše zničené vlasy navrátit do rovnováhy, vyživit je, hydratovat a navrátit vám zpátky vaší oslnivou hřívu. 
Tuto masku bych doporučila pro opravdu extra zničené vlasy, které jsou často barvené, či jste si je spálily žehličkou, nebo něco podobného. Je opravdu extra výživná, vlasy poměrně dost zatíží a je potřeba s ní pracovat velmi opatrně pro běžného uživatele, který by jen chtěl svým vlasům dopřát co si extra. Až budu mít vlasy zničené, tak si na ní s radostí vzpomenu, protože vím, že mi je zachrání. Pro svůj současný, ok stav, ne, děkuji, nechci. 


Šampon youthul vitality je takový ten dobrý šampon za pár korun, který neurazí, ale také ani nijak extra nenadchne. Vlasy umyje a to je asi tak vše. Není nic, za co bych ho mohla nějak významně pochválit, na druhou stranu ale také nic, za co bych mu mohla body strhnout. Příště si ho ale ve stojanu drogérie vůbec nevšimnu. 


Perfektní je však bez oplachová péče, která dodá vlasům úžasný lesk a vitalitu. Působí na ně blahodárně, skvěle je hydratuje a co je skvělé, je fakt, že se velmi dobře a lehce používá. Je dvoufázová, takže ji pěkně protřepete, a pak jen nanesete do vlasů, ať už mokrých či suchých a necháte působit. Od kořínků až po konečky si vaše vlásky budou rochňat v pozornosti a péči, kterou jim dopřáváte.


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Od Dove jsem už dlouho nic nevyzkoušela, tak díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji Dove šampony a sprchové gely. Šampony mi vždy vlasy vrátí do výborného stavu a nemastí je tak rychle a sprchové gely jsou extra krémové a hydratační:))

    OdpovědětVymazat
  3. já zkusila řadu Oxygen Moisture a ta byla tedy perfektní!

    OdpovědětVymazat
  4. Já od Dove doma vůbec nic nemám a sama nevím proč, ale zaujaly mě jejich šampony :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Od Dove jsem už dlouho nic neměla (kromě sprcháčů). Láká mě především ta modrá řada - hlavně bezoplachová péče :). Určitě po ní příště mrknu v DMku :)
    Fitblanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)