Vánoce v The Body Shop

pondělí, prosince 07, 2015

Krásné pondělí všem, v minulém týdnu jsem dostala příležitost jít obhlédnout vánoční kolekci The Body Shop do pobočky v Palladiu, vše si řádně prohlédnout, vyzkoušet a očichat :-) Dnes vám přináším foto report s vánočně naladěnou prodejnou a doufám, že na vás celá atmosféra vánočních svátku pořádně dýchne a přijdete na to, že bez těchto produktů prostě žít nemůžete. 



Na letošní vánoce si The Body Shop připravil kolekce rovnou tři. Mezi stálice již patří jablko a brusinka. Novinkou pro rok 2015 je pak šťavnatá švěstička. 


V každé řadě naleznete péči od hlavy až k patě. Vybírat můžete mezi tělovými másly, balzámy na rty, krémy na ruce, tuhými mýdly, sprchovými gely, tělovými mléky a mnohem dalšího. Výrobky můžete kupovat buď samostatně, nebo v nádherných dárkových baleních, které umí jen The Body Shop :-)



Novinkou, kterou naleznete pouze ve švestkové a brusinkové edici jsou, jinými značkami ozkoušené koupelnové bomby, které z nudného koupání udělají výjimečný zážitek. Každé balení jich obsahuje deset a slibují úžasnou vůni, která na pokožce zůstane ještě dlouho po koupeli. 



Skvělý nápad byl také nejen prodávat klasické, plné velikosti produktů, ale vánoční edicí udělat i radost těm, kteří chtějí jen něco malého do kabelky. Můžete si tak pořídit miniaturu krémů na ruce, gelů i tvrdých mýdel. 


Tady si prosím povšimněte centrálního kousku veprostřed dole, takzvaný splash. Jistě si pamatujete, když byl v Mojito řadě, tenhle má v sobě ale navíc shimmer, což je pro vánoční období jako dělané. Jedním stříknutím si dodáte lesk i velmi jemnou vůni. 


Tělová mléka, která jsou balena v plastových obalech s pumpičkovým aplikátorem nejsou jen tak ledajaká, ale obsahují třpytky. Nejsou tak výrazné, jako u tělových splashů, které jsou jimi doslova nacpány, ale pokud se namažete, určitě si jich všimnete. 


Z úžasně nazdobených prezentačních míst v obchodě jde až hlava kolem. Pokud na vás ještě vánoční nálada, zajděte si dovnitř vše prohlédnout a očichat. Garantuji vám, že nejen neodejdete s prázdnou, ale navíc si ještě na vánoční čas skvěle naladíte. 


Další produkt, který mě zaujal byl cukrový peeling z jablíčkové řady, který neuvěřitelně voněl. Miluji sice Dead See Scrub z prémiové řady (recenze zde), ale vánočního rozmazlování není nikdy dost. Navíc k produktu dostanete i roztomilou lžičku, kterou jej můžete nabírat. Je to úžasný dárek sám o sobě, který stačí jednoduše postavit pod stromeček. 


Tuhá mýdla ve všech provedeních v ozdobném obalu s mašličkou. Voní opravdu božsky a mají pěknou. lesklou a sklovitou konzistenci, takže se na umyvadýlku budou krásně vyjímat. 


Překvapením v sortimentu pro mě také bylo želé do vany. Na rozdíl od bombiček utvoří ve vaně úžasně vonící pěnu, ve které se můžete krásně rozplývat. Koncept želé jsem u jiné značky neviděla, že by byl The Body Shop opět na trhu s něčím první? 


Stejně tak jako plné velikosti produktů, tak i miniaturky můžete pořídit v dárkových balení. Našňořené bonbónky v sobě ukrývají tuhé mýdlo a mini gel, domeček vedle zase sprchový gel a tělové máslo, vždy v odpovídající parfemaci. 


Sprchový gel a tělové mléko na sto variant v krásném vánočním balení. 


Nabídka vánočních balíčků je široká a naleznete v ní od každého trochu. Vybírat můžete podle peněženky i podle toho, co upoutá vaši pozornost. The Body shop pochopitelně myslel i na to, že svým blízkým nebudete chtít třeba věnovat jen vánoční kolekci a tak do dárkových balení zabalil i stálice na trhu. Můžete tak koupit dárkové balení snad každé kolekce, kterou mají k dispozici. P:S: Prémiová kolekce u nás bohužel dárkové balení nemá, stejně tak jako letos nebude k dispozici adventní kalendář. 





Já jsem byla z návštěvy obchůdku naprosto nadšená a plna dojmů a také celá pěkně voňavá, protože jsem pochopitelně musela všechno náležitě očichat a vyzkoušet. A testovat se bude také doma, jelikož jsem si odnesla taštičku plnou vánoční kolekce a jelikož vím, že budete chtít kupovat velmi rychle, poctivě již celý týden testuji, abych vám mohla ještě příští týden přinést výsledky. 


Ještě jednou děkuji za možnost obchod v Palladiu navštívit a pořádně vše očíhnout a také slečně vedoucí Petře, která odpovídala na všechny mé všetečné otázky. O dalších produktech The Body Shop si povíme zase příště, v dalším článku, jelikož zážitků, informací a tipů jsem teď naprosto plná. 
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. No rozhodně tam musím zajít a očuchat! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Výrobky mají moc pěkné obaly a když už mají balíčky, tak moc povedený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají je perfektní, stačí jen postavit pod stromeček :-)

      Vymazat
  3. hmmm ja som bola prvykrat teraz v bodyshope vo viedni, lebo v brne ho nemame a som asi divna, lebo mne skoro nic nevonalo :D resp. prislo mi to strasne obycajne. nakoniec som si vzala male jahodove maslo, akoze teda skusim, co je na nich take uzasne a jeden makeup, ktory ma zaujal texturou a odtienom. este som ani jedno nestihla vyskusat, ale som zvedava :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vsechno vypada naprosto uzasne, tam bych dokazala nechat hodne penez :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vsechno vypada naprosto uzasne, tam bych dokazala nechat hodne penez :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)